LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Spalvis skifter til Sporting til sommer

| Superligaen | 10 kommentarer
Spalvis skifter til Sporting til sommer
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Lukas Spalvis er fortid i AaB til sommer. Angriberen skifter til den tid til den portugisiske storklub Sporting.

AaB har i løbet af vinterens transfervindue forhandlet med flere klubber om et salg af topscorer Lukas Spalvis. Nordjyderne meldte for 14 dage siden ud, at man forhandlede med Sporting om et sommersalg af angriberen, og det er nu faldet på plads.

- Vi er stolte af at sælge Lukas til en kæmpe klub som Sporting Lissabon, og æren for Lukas’ salg skal udover at gå til ham selv også dedikeres vores trænerteam omkring Alka Superligaen og vores dygtige talentarbejde, siger sportsdirektør Allan Gaarde til klubbens hjemmeside.

- I det forgangne transfervindue var det en åbenlys prioritet for os at beholde Lukas indtil sommer, og vi glæder os over at kunne nyde godt af hans færdigheder i fire måneder endnu.

Spalvis har spillet 50 kampe og scoret 26 gange for AaB.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

10 kommentarer

SotD 10:11          
Flot skifte. Det kan der ikke være to meninger om. Jeg håber dog for ham, at det ikke bliver en sovepude, at skiftet allerede er på plads. Jeg synes han fortjener at komme fra Superligaen som topscorer - Og gerne med 25+ mål. Det sker sgu for sjældent.
Tico20 10:35          
nogen der kender prisen på ham?
forzaDErøde 10:40          
At dømme efter AaBs forventninger til regnskabet tyder det på et sted mellem 10-12 mio. Det synes jeg ikke er meget, men AaB står sjældent i vejen for sådan et skifte, når der samtidig følger nogle milioner med.
Tobbie9000 10:40          
Flot skifte. Det kan der ikke være to meninger om. Jeg håber dog for ham, at det ikke bliver en sovepude, at skiftet allerede er på plads
Helt enig. Jeg er helt psyched over, at AaB har ham i foråret, så der kan køres videre i samme flotte rille, som de har gjort hidtil. Jeg kom til at sige inden sæsonen, at de skulle være glade for, at der kun var en nedrykker - Det har jeg selvfølgelig måttet æde igen, især pga Spalvis´ præstationer.
Kender man Spalvis (og AaB) ret - hvilket jeg qua ovenstående ikke gør/gjorde - så må de også være oppe at ringe over at holde truppen komplet indtil sommer, hvorfor der er mere ro på her i foråret og man så kan bruge tiden på at få garderet sig for de huller som uundgåeligt vil opstå.

KEP burde kunne erstattes internt af Blåbjerg, men spørgsmålet er om der er nok på vej nedefra til at tage en bænkplads. Spalvis erstattes formentlig af Jönsson (hvis han forlænger) og ellers er Helenius en mulighed, hvis han får et godt forår i Paderborn.
Herefter må man også forvente at Nicolaj Thomsen er fortid til sommer, da han, så vidt jeg husker, har kontraktudløb til nytår og AaB skal og bør have en overgangssum for så habil en fodboldsspiller. Spørgsmålet er om AaB finder Bruhn, Børsting, Thrane og/eller Bassogog gode nok til at tage over på permanent basis.
Slutteligt kan man også nævne midteraksen med Würtz og Risgaard som begge er fra ´83 og derfor ikke holder evigt. Evighedsreserven Augu har ikke været god nok længe og med den nye rolle i AaBs marketingafdeling - eller hvad det nu var han startede på efter nytår - så tror jeg også hans fodboldrolle bliver mindre og mindre. Oliver Abildgaard står klar i kulissen, men hvem ellers?
Rygterne vil vide at AaB har en eminent årgang i ungdomsrækkerne - efter sigende bedre end Kusk-Thomsen-årgangen - så der er meget spænding i AaB nu.
Spørgsmålet er, om Nicolaj Larsen også skal nævnes i forhold til salg - det må vi se på til sommer.
Jeg synes han fortjener at komme fra Superligaen som topscorer - Og gerne med 25+ mål. Det sker sgu for sjældent.
ENIG. 20+ mål er sket 2 gange siden 04-05 sæsonen (Steffen Højer, 20 stk, eller Dame N´Doye i 10-11 med 25), så det kunne være en god måde at slutte af på. Hvis han holder statistikken, og holder sig skadesfri, så burde Spalcis klare sig helt okay :)

nogen der kender prisen på ham? + At dømme efter AaBs forventninger til regnskabet tyder det på et sted mellem 10-12 mio. Det synes jeg ikke er meget, men AaB står sjældent i vejen for sådan et skifte, når der samtidig følger nogle milioner med.
Ja, det var også hvad jeg regnede mig frem til. Det er okay i AaB-regi, tænker jeg.
Jakobsen14 10:53          
12 mill så er han gået for frikøbs klarusulen. Men der må ligge nogle bonuser og vider salgs klarusuler gemt også siden de skriver nu.

Alt det bedste til Spalvis, han skal nok bombe videre i både AaB og Sporting. Klasse angriber, vil ikke overaske mig hvis han bomber +25 i denne sæson.
maxbakketop 10:54          
Jeg håber lidt på at han kan slå Ebbe Sands gamle rekord. Jeg tror at et skifte til sporting passer Spalvis rigtig fint.
kim1a 13:37          
Han er gået for mere. Dette er fra meddelelsen:

Opjustering fra minus 5 til plus 7 samt:
"Heri er indeholdt yderligere strategiske investeringer i både kommerciel udvikling, faciliteter og spillere som følge af både dette salg samt tidligere realiseret overskud. Investeringer der vil fortsætte i 2017 og 2018."
Onsdag 22. maj
Tirsdag 21. maj