Luk

Spanien får vaccineret hele sin EM-trup

| EM | 12 kommentarer

Infoboks

Spanien - Polen
EM Gruppe E (19/06)
YouBet 1,53 4,25 7,50
Oddset 1,38 4,90 8,80
bet365 1,36 5,00 9,00

Den spanske regering har torsdag aften besluttet, at hele den spanske trup skal vaccineres, inden EM-slutrunden bliver sparket i gang.

Landstræner Luis Enrique fik torsdag aften en glædelig nyhed fra den spanske regering, da det er blevet vedtaget, at hele EM-truppen bliver vaccineret fredag klokken 10:00.

Og det var en meddelelse, som det spanske landshold i den grad har haft brug for, at de har haft en del problemer med covid-19.

Flere spillere, heriblandt Sergio Busquets, har været smittet, og derfor valgte Enrique blandt andet at indkalde 11 spillere fra U21-landsholdet til at være standby, hvis der skulle komme flere coronatilfælde i EM-truppen.

Og hos det spanske fodboldforbund er glæden også stor, da landsholdet nu kan konkurrere på lige vilkår med andre mandskaber.

- Formålet med denne vaccination er, at det skal blive lettere for Spanien at spille EM 2020 med fulde sikkerhedsgarantier. 

- Desuden giver det landsholdet mulighed for at konkurrere på lige vilkår med de andre hold, som allerede er blevet vaccineret, skriver det spanske fodboldforbund på sin hjemmeside.

Til den kommende EM-slutrunde er Spanien i gruppe med Sverige, Polen og Slovakiet i Gruppe E, som bliver sparket i gang den 14. juni.


Af Raymund Nelausen

12 kommentarer

Liverbird78 20:50          
Det skulle alle hold ha været inden de blev samlet
spartan 20:56          
Det kan da godt være problematisk med bivirkninger i nogle dage efter, tænker jeg umiddelbart?
Spændhjelmen 20:56          
Virker underligt at gøre det få dage før første kamp i forhold til hvis nogle af spillerne skulle få bivirkninger som nogle får
spansk for viderekomne 21:19          
Det er af alverdens grunde latterligt at gøre nu. Dels fordi jeg da tænker nogle kan ende op med bivirkninger under første kamp.

Men hovedsageligt fordi der her i Spanien er rigtig mange, blandt andet lærere, der har arbejdet hele skoleåret i klasser med 25+ elever, som på intet tidspunkt har været lukket ned som i DK, blev prioriteret vaccineret tilbage i februar og marts endnu ikke har modtaget anden dose her 15-17 uger senere. Fandme et sløvt signal at sende, at vaccinere dem ud af det blå når det er situationen.
Coral 21:28          
Det er for sent.
necken 21:39          
Genialt. Jeg havde 40 i feber i 2 dage efter første stik… ville ikke engang kunne SE en fodboldkamp i dén tilstand.
AndersUlv 21:42          
Genialt. Jeg havde 40 i feber i 2 dage efter første stik… ville ikke engang kunne SE en fodboldkamp i dén tilstand.
Nu er der jo også hele tre dage :)

Men er det ikke sjældent med så kraftige bivirkninger?
Torsdag 17. juni