LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Spanien trynede walisiske værter

| Venskabskampe | 2 kommentarer
Ramos og Paco bringer hurtigt Spanien på 2-0
Highlights: Wilsons vilde frisparksmål gav Wales sejren mod Irland
Eric Diers herretackling: Var den til gult kort?
Jordan Pickfords vanvittige redning med hovedet
Jordan Pickford på tvivlsom dribletur: Se den kontroversielle straffesparkssituation
Så du det? Træder Sergio Ramos på Raheem Sterling?
Spanien trynede walisiske værter
Foto: Getty Images

Infoboks

Wales - Spanien 1-4
Venskabskamp
8' 0-1 Francisco Alcacer
19' 0-2 Sergio Ramos
29' 0-3 Francisco Alcacer
74' 0-4 Marc Bartra
89' 1-4 Sam Vokes

Spanien skulle kun bruge en enkelt halvleg til at tage livet af de walisiske vinderambitioner, da Luis Enriques tropper torsdag vandt 4-1 på udebane mod Wales.

Spanien leverede et meget overbevisende indtryk, da holdet senest mødte Kroatien i Nations League. Holdet vandt hele 6-0, og man kunne derfor forvente flere mål, da Luis Enriques mandskab torsdag bragede ind i Wales, der seneste tabte 2-0 til Danmark i Aarhus.

Spanien havde en Paco Alcacer i målform med fra start, og den disposition skulle vise sig at være god.

Allerede efter otte minutters spil fandt Dortmund-angriberen netmaskerne. Dani Ceballos lagde bolden af til Alcacer, der huggede bolden højt op i netmaskerne.

Godt ti minutter senere fordoblede Spanien sin føring. Saul Niguez sparkede et frispark ind i feltet, hvor Sergio Ramos satte pandebrasken på og headede bolden i kassen til 2-0.

Med samme timinutters interval gjorde Spanien det til 3-0. Efter inkonsekvent forsvarsspil i Wales' bageste kæde faldt bolden ned til Paco Alcacer, der fra kort afstand satte bolden ind mellem stængerne.

Flere mål blev det ikke til i første halvleg, men et kvarter før tid fandt Koke så Marc Bartra ved forreste stolpe på et hjørnespark, og forsvarsspilleren fik fornemt dirigeret bolden i mål i det lange hjørne til 4-0.

Minuttet før fuld tid fik Wales så pyntet på resultatet, da Sam Vokes fik headet lidt af æren tilbage til værterne, der undgik en regulær resultatmæssig afklapsning.

Spænding om udfaldet var der dog reelt aldrig, og Spanien kunne fortjent trække sig sejrrigt ud af et opgør, de var klart bedst i.


Af Daniel Laursen

2 kommentarer

Kontra 07:01          
Så fedt at Paco har fundet den målform!
Barca80erne 08:17          
Må håbe det holder så han bliver solgt for de 25 mio euro...Det vilde er at han er bedre end Dembele som kostet Barca ca. 120 mio euro (panik køb)
Søndag 26. maj