LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Spanien: Uacceptabel opførsel, Lopetegui

| VM | 56 kommentarer
Spanien: Uacceptabel opførsel, Lopetegui
Foto: Getty Images
Det spanske fodboldforbund vil ikke acceptere, at Julen Lopetegui gik bag om ryggen på dem med sit Real Madrid-skifte, selvom spillerne gerne ville have beholdt ham, fortæller direktøren for forbundet.

Spanien har overraskende fyret landstræner Julen Lopetegui bare få dage, før VM starter, da han har forhandlet med Real Madrid uden at orientere fodboldforbundet.

Direktør for det spanske fodboldforbund, Luis Rubiales, fortæller på dagens pressemøde, at man først blev gjort opmærksom på, at Lopentegui skulle til Real Madrid efter VM fem minutter før den officielle præsentation.

Det er den spanske boss langt fra tilfreds med.

- Vi er blevet nødt til at afbryde vores aftale med Julen Lopetegui. Han har været en god træner, men vi kan ikke acceptere denne opførsel, siger Rubiales ifølge Football Espana.

- Dette (aftalen med Real Madrid, red.) er blevet gjort uden vores viden. Jeg føler mig ikke svigtet, men sådan her må det være. Hvis nogen vil tale med vores medarbejdere, skal de kontakte os. Det er helt basalt. Landsholdet er for hele nationen.

Rubiales forklarer videre, at spillertruppen forsøgte at få forbundet til at beholde Lopetegui, men han fastslår, at den slags udelukkende er fodboldforbundets beslutning.

- Jeg har talt med spillerne. De vil gøre alt, hvad de kan, for at få en god turnering. Beslutningen er truffet med fuld opbakning fra fodboldforbundet, siger Rubiales.

Rubiales fortæller til slut, at Spaniens U21-landstræner Albert Celades eller Fernando Hierro, der også er ansat i forbundet, kunne være mulige afløsere for Lopetegui under VM.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

56 kommentarer

Fodboldtilskuer00 12:28          
Flot af Florentino & co. selvfølgelig med Lorpetegui at formindske chancen for et VM-trofæ, Real Madrid har altid haft storhedsvanvid.

Siger ikke det er Real Madrids skyld, det er bare en ærgerlig måde, de bliver en del af den her underlig fyring.

Synes blot det er forkert tidspunkt at skulle offentliggøre deres nye træner.
Tonimaa 12:30          
Det lyder plausibelt nok, kan sagtens forstå beslutningen.
jijbcn 12:31          
Nej nej nej nej nej, hvor er det Spansk det her!? xD
Viva España
Staus 12:31          
Jeg kan simpelthen ikke forstå, at man informere sin arbejdsgiver 5 min før den officielle præsentation? Det kan ikke times dårligere af alle parter. Men håber det bliver Hierro der tager over!
bruger 162457 12:32          
Kan ikke se hvordan Real kan have skyld i det her? Det er vel op til træneren at informere om hans arbejdsgiver??
GreenDevil 12:32          
Ledelsen kunne vil også give en en verbal sviner, og så lade ham gøre det færdigt. Jeg kan sagtens forstå dem, at denne opførsel ikke er i orden, hvis det er sådan det er gået til, men nu hvor spillertruppen ville beholde ham turneringen igennem, så behold da manden.
mikem 12:33          
nååårh fodboldtilskuer00 Har du fået den catalanske offer mentalitet helt ind under huden??
Onsdag 23. januar