Luk

Spanien vil låse 16-årig så hurtigt som muligt

| La Liga | 11 kommentarer

Infoboks

Slavia Prag - Barcelona
Champions League gruppe F (23/10)
bet365 8,00 5,00 1,36
NordicBet 8,00 5,50 1,40
Oddset 7,50 5,40 1,38
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Spaniens fodboldforbund har besluttet, at bare 16-årige Ansu Fati skal have sig en hurtig debut på det spanske A-landshold.

Ansu Fati er kun 16 år gammel, men inden længe kan Barcelona-kometen formentlig kalde sig spansk A-landsholdsspiller.

Det spanske fodboldforbund har således slået fast, at den unge mand, der også kan repræsentere Guinea-Bissau, skal have lyndebut for Spanien.

Det har forbundets ungdomsansvarlige Francisco Hernandez afsløret.

- Vi vil have ham til at spille for A-landsholdet så hurtigt som muligt, siger Francisco Hernandez ifølge football-espana.net til det spanske forbunds Twitter-profil.

Det bliver ikke sagt direkte, at den disposition bliver lavet for at låse den unge mand til Spanien, men det er formentlig en del af overvejelserne at få ham låst, så han ikke vælger at spille for Guinea-Bissau.

Det betyder samtidig, at forbundet har droppet at tage Ansu Fati med til U17-VM.

- Vi har taget en beslutning om ikke at inkludere ham i den her trup. Det har vi besluttet efter en større sportslig vurdering, og vi mener, at han er god nok til at spille med nogle af de ældre årgange, og hvis det skal ske, kan han ikke komme med til U17-VM, siger Hernandez.

Den spanske U17-landstræner David Gordo sagde allerede for nogle uger siden, at Ansu Fati har besluttet sig for at repræsentere Spanien, men forbundet vil tydeligvis gerne have det sort på hvidt.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

11 kommentarer

SkeletonBjitch 21:02          
Forstår ikke helt hvorfor man presser sådan et landsholdslås igennem. Især når vi snakker om at det andet land er så lille at det er ubetydelig.
Syv7 21:05          
Ja det virker underligt:)
AsRoma2052 21:08          
Kunne det tænkes at det kan have betydning for ham, da han har rødder i Guinea-Bissau? Måske det ikke er et ubetydeligt land for ham :)
Jasperthesjasper 21:13          
Man er ikke bange for Guinea-Bissau, men for Portugal hvor han også kam vælge at stille op. Guinea-Bissau er tidligere portugisisk koloni og så kan man åbenbart stille op for Portugal også (om det betyder at Danmark har sovet i timen ift Zlatan ved jeg ikke..)

Hans far er i øvrigt meget opsat på at han vælger Portugal, så på sin vis forstår man måske godt Spanien.
Lazaronen 21:15          
Altså Guinea-Bissau er en tidligere portugisisk koloni, tror de fik selvstændighed i 70´erne, så der enkelte spiller i de portugisisk rækker. Tænker at Portugal også kan byde ind

Men jeg vil antage at Fati allerede nu vil være første mand på holdkortet hos Guinea-Bissau..

Edit: Jasper kom i forkøbet
Blaugrana ever 22:34          
Det burde være ulovligt at låse på den måde. Når man giver en 16-17 årig debut på den måde, så må den onde tro medføre til omstødelse...
Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober