Luk

Spaniere støtter Morata efter pibekoncert

| EM | 9 kommentarer

Infoboks

Spanien - Sverige 0-0
EM Gruppe E

De spanske fans i Sevilla kvitterede med en pibekoncert mod Alvaro Morata, og nu får den spanske angriber støtte fra sine holdkammerater efter mandagens 0-0-kamp mod Sverige.

Alvaro Morata var mandag foretrukket som spidsangriber i Luis Enriques spanske startopstilling, men angriberen formåede ikke at komme på måltavlen.

I første halvleg misbrugte han tilmed en gigantisk chance, og efterfølgende kvitterede de spanske fans med en pibekoncert ned mod angriberen.

Efter kampen får Morata støtte fra sine holdkammerater.

- Det er ikke første gang, men vi må ikke tvivle på en angriber som Alvaro. Han har vist meget, og måske var han ikke succesfuld i dag, men i morgen scorer han tre, og så lukker han munden på alle, siger Aymeric Laporte ifølge Marca, mens Dani Olmo tilføjer:

- Jeg forstår ikke hvorfor (fansene piber, red.). Morata er en stor spiller, og fansene burde opmuntre os mere på sådan et tidspunkt.

18-årige Pedri tilføjede:

- Vi kan alle fejle, og det gør vi alle. Han (Morata, red.) arbejder virkelig meget for holdet, og det kan man se på banen, lyder det fra Pedri.

Spanien havde flere store muligheder i kampen, men Robin Olsen stod en bragende god kamp i det svenske mål, og så endte det altså 0-0.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 5. august
Onsdag 4. august