Luk

Spanske angrebsstjerner knuste Færøerne

| EM | 1 kommentar
Spanske angrebsstjerner knuste Færøerne
Foto: Getty Images

Infoboks

Spanien - Færøerne 4-0
EM Kvalifikation Gruppe F
13' 1-0 Rodrigo
50' 2-0 Rodrigo
90' 3-0 Paco Alcacer
90' 4-0 Paco Alcacer

Rodrigo og Paco Alcacer deltes om målene i Spaniens 4-0-sejr over Færøerne.

Spanien kværner i velkendt stil mod endnu en slutrunde, og det var på forhånd svært at se Færøerne blive det første hold til at pille point fra spanierne i EM-kvalens gruppe F.

Hjemmeholdet skulle kun bruge ti minutter på at nedbryde Færøernes forsvar i sådan en grad, at Mikel Oyarzabel og Rodrigo Moreno kom alene med keeperen. Rodrigo fik fornøjelsen af at score.

Færøerne fik dog bedre styr på defensiven som kampen udvikledes, og til trods for spansk dominans skulle man hen på den anden side af pausen for at finde næste La Roja-pletskud.

Igen var Valencias Rodrigo afsender af den færøske dukkert, da han trak ind fra højre og knaldede bolden højt i nettet til 2-0.

Spanien har aldrig haft et clean sheet mod Færøerne, og der skulle en flot David de Gea-parade til for at holde Joannes Bjartalid fra tavlen i anden halvleg.

Færøerne så ud til at slippe fra Gijon med et værdigt nederlag, men i slutminutterne gik det galt for øboerne. To gange fik Paco Alcacer netmaskerne til at blafre, og så endte det 4-0 i spansk favør.

Spanien fører nu gruppen med syv point ned til Sverige på andenpladsen.


Af Casper Baunsgaard

1 kommentar

Poor Scouser Tommy 22:22          
Der var klar offside ved 1-0 scoringen. Skidt dommerarbejde. Men mon ikke Spanien havde klaret den alligevel.
Lørdag 21. september
Fredag 20. september