Luk

Sparta Prag-ejer køber sig ind i West Ham

| International | 0 kommentarer

Infoboks

West Ham - Watford
Premier League (08/02)
bet365 1,40 5,00 6,50

Sparta Prag-ejer Daniel Kretinsky har købt 27 procent af aktierne i West Ham, meddeler Premier League-klubben.

West Ham kan onsdag bekræfte, at den tjekkiske milliardær Daniel Kretinsky har købt sig ind i klubben.

Helt præcist overtager han 27 procent af aktierne i West Ham via sin investorgruppe 1890s Holdings A/S, og Kretinsky samt kollegaen Pavel Horsky får plads i klubbens bestyrelse.

Daniel Kretinsky er forretningsmand og ejer i forvejen den tjekkiske klub Sparta Prag, og nu udvider han altså sit fodbold-engagement.

- Vi søger altid efter at fortsætte med at gøre fremskridt, og Daniels involvering bringer investeringer, som styrker klubbens position, og igen vil hjælpe med udviklingen af klubbens nøglefokusområder, siger næstformand Karren Brady.

- David Sullivan og David Gold har altid været meget åbne med hensyn til at finde de rigtige investorer til at slutte sig til dem på rejsen som forvaltere af West Ham United, og Daniels stærke forretningssans og fodbolderfaring vil være til stor fordel for klubben. Vi ser meget frem til at arbejde sammen med ham og Pavel.

The Athletic skriver, at det er en mulighed, at Kretinsky på et senere tidspunkt vil forsøge at erhverve sig en større del af West Ham, men for nu er det altså blot 27 procent.


Af Sara Margren
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar