Luk

Sparta-træner: BIF-fans kan skaffe dem point

| Europa League | 17 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Sparta Prag 0-0
Europa League Gruppe A

Sparta Prags træner, Pavel Vrba, udtaler på pressemødet efter deres opgør i Brøndby, at han tror, at hjemmeholdets fans kan hjælpe Brøndby til flere point. 

Brøndby indledte torsdag aften der Europa League-gruppespil på hjemmebane mod Sparta Prag, og her blev det til ét point efter en intens og lige affære uden de store chancer. 

Tilskuerne på lægterne var som altid mange og i oplagt humør, og det kunne den tjekkiske træner Pavel Vrba godt mærke undervejs. 

Vrba var efterfølgende også okay tilfreds med pointet og forklarede videre om Brøndbys chancer i de resterende gruppekampe, at særligt hjemmebanen med deres fans i ryggen vil være en hjælp til at samle flere point sammen i gruppespillet.

- Brøndby er et hold, der er interessant med mange interessante spillere, og det er selvfølgelig svært at sige, hvor mange point de lige kan få. Men med hjælpen fra deres fans og atmosfæren, kan de samle point – især hjemme, vurderer Vrba.

- Jeg ønsker dog ikke, at Brøndby får flere point mod Sparta, afslutter han grinende.  

Vrba lægger dermed ikke skjul på, at han var imponeret over kulissen og atmosfæren i Brøndby, der som altid også var i topklasse under aftenens opgør. 

Brøndby møder næste gang Lyon på udebane, som vandt torsdag aften med 2-0 over Rangers. 


Af Kristoffer Lind Pedersen
Torsdag 28. oktober