Luk

Spartak Moskva klar til Brøndby eller Braga

| Europa League | 4 kommentarer
Spartak Moskva klar til Brøndby eller Braga
Foto: Getty Images

Det bliver Spartak Moskva, der venter i playoff-runden til Europa League, hvis Brøndby skulle ende med at slå Braga ud af turneringen torsdag aften.

Spartak Moskva skulle torsdag aften forsøge at bygge videre på den første kamp i Europa League-kvalifikationen mod schweiziske FC Thun, som russerne vandt 3-2 på udebane - og dermed bringe sig i position til at møde enten Braga eller Brøndby i playoff-runden.

Men det var FC Thun, der åbnede målscoringen, da Stefan Glarner kanonerede et oplæg fra Simone Rapp i kassen til 1-0 efter bare seks minutter.

Dermed var alt lige, blot med den afgørende forskel, at Spartak stadig var et mulehår foran i den samlede stilling på grund af reglen om udebanemål.

Den regel blev dog ikke aktuel, idet Thun-keeper Guillaume Faivre i starten af anden halvleg tabte en afslutning fra Andre Schürrle, så Ezequiel Ponce let kunne udligne til 1-1.

Kort tid efter blev det også 2-1 til russerne, da Reziuan Mirzov skar igennem Thun-forsvaret og lagde bolden til siden til Schürrle, som helt inde under mål kunne bringe Spartak foran.

Det endte 2-1 til Spartak Moskva, sammenlagt 5-3, og russerne er dermed klar til at møde vinderen af opgøret mellem Brøndby og Braga, som spilles senere torsdag aften. 


Af Thor Carlskov
Søndag 20. oktober