Luk

Spartak Moskva kørte Lokomotiv af sporet

| Premier League | 2 kommentarer
Spartak Moskva kørte Lokomotiv af sporet
Foto: Getty Images

Spartak Moskva tog håneretten i dagens lokalopgør mod Lokomotiv Moskva, der blev besejret med 2-1 i den russiske Premier League. 

Moskva huserer en stor del af de bedste russiske hold, og to af de mest vindende hold Spartak Moskva og Lokomotiv Moskva stod søndag over for hinanden i en kamp om vigtige point i subtoppen af den russiske Premier League. 
 
Optakten til lokalopgøret havde været meget forskellig for de to klubber, eftersom Lokomotiv Moskva fik hentet deres første sejr i dette års Champions Leauge-gruppespil, mens Spartak overraskende tabte på hjemmebane til Rapid Wien med 2-1.  
 
I dag skulle Spartak så forsøge at give deres fans lidt mere at juble over, og efter bare fem minutter fik hjemmeholdet bragt sig i front i opgøret.
 
Et smart indlæg af Sofiane Hanni blev mødt af Denis Glushakov i feltet og uden stor betænkning fik den tidligere russiske landsholdspiller bragt værterne i front.
 
Hanni skulle efter 37 minutter igen være på spil i oplæggerens rolle, da algerieren smukt fandt Luiz Adriano med endnu et præcist indlæg, og så kunne den tidligere Shaktar Donetzk-bomber sætte pandebrasken på hjemmeholdets 2-0-scoring.
 
I anden halvleg blev Spartak så reduceret ti mand, efter at Nikolai Rasskazov forhindrede en oplagt målchance i feltet.
 
Og ikke nok med det røde kort blev de forsvarende russiske mestre fra Lokomotiv også tilkendt et straffespark, der dog blev brændt på det skammeligste af Fedor Smolov.
 
Udvisningen gav Lokomotiv Moskva et rygstød frem mod den sidste del af opgøret, og med ti minutter igen fik Jefferson Farfan øje på, at Spartak-målmand Artem Rebrov var en smule for langt ud af sit mål, hvilket gav anledning til et frækt lob af peruvianeren, der sendte Lokomotiv på 2-1.
 
Det røde kort kom dog ikke yderligere til at have nogen betydning for kampens udfald, da Spartak i sidste ende med at rende afsted med alle tre point efter en velfortjent 2-1-sejr.
 
Spartak er nu a point med Lokomotiv Moskva på 25 point efter 16 kampe i den russiske Premier League.


Af Mads Adam Wegener
Mandag 21. oktober