LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Sparv vakler mellem FCM og ny udfordring

| Superligaen | 0 kommentarer
Sparv vakler mellem FCM og ny udfordring
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Midtjylland - FC Fredericia
Træningskamp (19/01)
bet365 1,28 5,50 6,50

Se Liverpool - Crystal Palace

Stream live på Eurosport Player 

 

Advertisement
Med kontraktudløb til sommer overvejer midtbanespilleren Tim Sparv sin fremtid, og der er både dialog om forlængelse og en sondering af alternativerne.

I efteråret erklærer FC Midtjyllands midtbanespiller Tim Sparv, at det var 50/50 om han bliver og forlænger sin kontrakt med midtjyderne, der udløber til sommer, eller om han drager videre i karrieren.

Nogenlunde sådan har den snart 31-årige finske landsholdsspiller det fortsat.

- Man skal være forsigtigt med at sætte procenter på, men ikke meget har ændret sig, og jeg kan sige, at vi har et godt samspil med klubben. Både med Claus Steinlein og Svend Graversen, siger Sparv til bold.dk.

- Vi aftalte i Dubai, at vi skal blive lidt mere konkrete i februar og marts, og så må vi se, om vi kan blive enige. Jeg fornemmer, der er ret god vilje fra begge sidder til at finde en løsning, men det er ikke noget, der tager min energi eller fokus lige nu.

Sparv var tidligere været i Southampton, Halmstad, Groningen og Greuther Fürth, og han er ved at undersøge, hvad alternativerne til FCM er.

- Jeg er nysgerrig efter, hvilket muligheder jeg har, men jeg har været 13 år i udlandet, så det handler ikke så meget over komme på et ‘eventyr’ for mig.

- Jeg vil dog gerne have en plan b, hvis ikke jeg fortsætter i FCM. Alle, der kender mig ved, at jeg gerne vil være på forkant med situationen, så jeg ikke bliver overrasket.

- Men man kan sige, at døren stadig er åben for både FCM og alternativet, siger Sparv, der forleden blev sat i forbindelse med de svenske mestre Malmø FF af FotbollDirekt.

Sparv understreger samtidigt, at han mere end almindelig glad for at være i FCM.

- Jeg kan rigtigt godt lide at være i FCM’s miljø. De kundskaber, som trænere, ledere og personalet har, er på et meget højt niveau, og det motiverer mig som spiller, og det gør mig i stand til at udvikle mig hver eneste dag som person.

- Jeg har et rigtigt godt forhold til ledere og trænere i klubben, og det giver mig muligheder uden for banen, hvilket jeg godt kan lide, eftersom der kommer en karriere, når jeg engang er stoppet.

Dette spørgsmål kommer muligvis fem år for tidligt, men har du en træner i maven?

- Det er en mulighed. Jeg tror i hvert fald, at jeg bliver inden for fodbolden, men jeg er ikke sikker på i hvilken rolle, det i så fald bliver. Men jeg brænder for og føler mig inspireret af udviklingen af unge spillere.

- Jeg var selv en del af akademiet i Southampton, og jeg har på tæt hold set, hvordan tingene fungerer i FC Midtjylland.

- Plus jeg har snart 15 års erfaring fra fodbold i udlandet, så jeg kan sagtens se mig selv i en rolle, hvor jeg arbejder med at guide de unge spillere gennem ups and downs, siger Sparv.

Sparv sad over med karantæne i FC Midtjyllands forårspremiere mod AC Horsens, men er til gengæld til rådighed, når FC København søndag gæster Herning.

mikael@bold.dk

Se Liverpool - Crystal Palace Stream live på Eurosport Player   
Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 18. januar