Luk

Spelmann: Skifter ikke i denne omgang

| Super Lig | 0 kommentarer

Infoboks

Kasimpasa - Genclerbirligi
Süper Lig (29/11)
Oddset 1,80 3,55 4,30
bet365 1,80 3,50 4,33

Martin Spelmann var tæt på et skifte væk fra Genclerbirligi, men han kommer ikke væk fra fra tyrkiske klub i denne omgang.

Martin Spelmann afslørede for nogle uger siden overfor bold.dk, at han arbejdede på at blive løst fra sin kontrakt med tyrkiske Genclerbirligi, men midtbanespilleren kommer ikke væk fra klubben her i januar.

- Jeg har arbejdet på det, og der har været et par muligheder, men jeg må desværre erkende, at tiden er løbet fra os, så jeg kommer ikke væk i denne omgang, siger Spelmann til bold.dk.

- Jeg har talt med et par klubber, men desværre kunne det ikke nås. Jeg må se på det igen til sommer, hvor jeg vil tale med klubben, og så må vi se, om vi kan blive enige til den tid.

Kan det blive aktuelt, at du kan nå til enighed med klubben om at ophæve kontrakten efter vinduet lukker?

- Nej, det vi er alt fra langt fra hinanden til det, og jeg er ikke klar på bare at give min kontrakt op. Det kræver, at der står en ny klub klar, men det nåede ikke at falde på plads.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, for jeg havde sat næsen op efter at komme væk, men nu må jeg i stedet prøve at få det bedste ud af det. Jeg trænger til noget mere stabilt, men jeg ved også, at tingene kan vende ekstremt hurtigt hernede.

- Det kan jo være, der snart kommer en ny træner, som pludselig mener, at jeg er blandt dem, der skal spille og giver mig en fast plads. Det er jo set før hernede.

28-årige Martin Spelmann har kontrakt med Genclerbirligi til 2018.

mikkel@bold.dk


Af Mikkel Nøhr
Onsdag 25. november