Luk

Spezia vandt efter vildt comeback i overtiden

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Spezia - Crotone 3-2
Serie A
40' 0-1 Koffi Djidji
63' 1-1 Daniele Verde
78' 1-2 Simy
89' 2-2 Giulio Maggiore
90' 3-2 Martin Erlic

Spezia var bagud med 1-2 mod Crotone med få minutter igen, men to scoringer i de sidste sekunder sikrede holdet en 3-2-sejr.

Lørdag eftermiddag var de bundbrag mellem to oprykkere, da Spezia med syv point ned til stregen tog imod bundproppen fra Crotone, som ser ud til, at de skal en tur ned i Serie B igen.

Det var dog overaskende Crotone, som var fint i kampen, som kunne bringe sig foran ved Koffi Djidji  til 1-0 efter 40 minutter på assist fra Lisandro Magallan.

Spezia-profilen Daniele Verde fik dog sendt en forløsende udligning i kassen efter en times spil efter spilovertag fra hjemmeholdet.

Alligevel var det dog Crotone, som igen tog føringen ti minutter før tid, da Simy scorede til 2-1.

Det lignede, at Crotone skulle sikre sig tre vigtige point i bunden, men efter 89 minutter fik Giulio Maggiore udlignet, da bolden havnede for fødderne af ham efter en dødbold, som lagde over i det lange hjørne.

I overtiden sikrede Martin Erlic et helt vildt comeback, da han kunne heade bolden i kassen på en ripost til 3-2 til kæmpe jubel for hele Spezia-holdet.

Med det vilde comeback er Spezia tæt på at have sikret sig overlevelse i Serie A, da de har 10 point ned til nedrykningsstregen, men det ser meget svært ud for Crotone i bunden.


Af Theis Fischer Brandt
Tirsdag 15. juni
Mandag 14. juni