Luk

SPF: EfB-spillere forment adgang af klubben

| NordicBet Liga | 142 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - Vendsyssel FF
NordicBet Liga (25/07)
bet365 1,90 3,50 4,00

Spillerforeningen er ikke tilfreds med den behandling, som fire Esbjerg-spillere modtager for tiden. Det ligner en strafaktion, og det skal stoppes, lyder det. 

Der hersker kaos i Esbjerg for tiden, hvor den nye træner Peter Hyballa bestemt ikke har fået medvind fra alle i klubben. 

De seneste uger er det væltet frem med historier om diverse strafaktioner mod spillere på et niveau, som vi normalt ikke hører om herhjemme. 

Det har også ført til en degradering af Jakob Ankersen, Kevin Conboy, Yuri Yakovenko og Zean Dalügge, der alle fire er blevet bedt om at træne med U19-holdet. 

Til Ekstra Bladet fortæller direktør i Spillerforeningen, Michael Sahl, at spillerne er blevet forment adgang til deres sædvanlige arbejdsplads, hvilket ifølge avisen indebærer, at de ikke må spise morgenmad med resten af holdet eller vise sig i omklædningsrummet. 

- Vi mener, at de fire spillere uberettiget er sendt ned på U19-holdet. Vi mener ikke, at det er sportsligt betinget, men snarere har karakter af en strafaktion, siger Michael Sahl til Ekstra Bladet. 

Esbjerg har selv forklaret, at degraderingen sker efter et sportsligt hensyn, men den køber Spillerforeningen altså ikke. 


Af Andreas Roesen
Fredag 23. juli