Luk

Spillersalg gav femte VFF-overskud i træk

| NordicBet Liga | 10 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 2,65 3,50 2,60
Oddset 2,60 3,60 2,60
bet365 2,62 3,40 2,60

Salget af Kristoffer Pallesen til AaB og videresalget af Lukas Lerager fra Zulte Waregem til Bordeaux har betydet, at Viborg FF for femte år i træk har præsenteret et overskud.

Viborg FF har ved en ordinær generalforsamling onsdag aften præsenteret et overskud på godt 1,9 millioner kroner for regnskabsåret 2016/2017.

Det er dog ikke de sportslige resultater, der har sørget for det gode resultat. Klubben rykkede som bekendt ud af Superligaen, og det har medført fald i tv- og entreindtægter.

Til gengæld formåede klubben at sælge Kristoffer Pallesen til AaB, mens klubbens tidligere spiller Lukas Lerager blev solgt fra Zulte Waregem til Bordeaux, og det har også skæppet i kassen hos viborgenserne.

- Viborg FF er en sund fodboldforretning, og vi er glade for, at den strategiske plan for økonomien fortsat efterleves fuldt ud, og vi dermed har fået skabt et bedre økonomisk fundament for fremtiden, siger bestyrelsesformand Kim Nielsen til Viborgs hjemmeside.

- Isoleret set er vi tilfredse med resultatet og femte år i træk med plus, men det er selvfølgelig klart, at det bliver overskygget af de sportslige resultater, som har været klart utilfredsstillende, siger Kim Nielsen.

Viborg har ikke lige umiddelbart kurs mod en retur til Superligaen. Efter 15 spillerunder er klubben på sjettepladsen i 1. division med fem point op til tredjepladsen, der i sidste ende kan føre til oprykning.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

10 kommentarer

Ayelads 18:57          
Stærkt!
Slettet(241218212107) 19:02          
Nu er det jo sådan, at det netop fremlagte regnskab er for regnskabsåret 2016/17, altså fra d. 1/7-16 til d. 30/6-17, og nedrykningen til den næstbedste række samt første halvsæson heri slet ikke er en del af regnskabet. Det får vi først set konsekvenserne af til næste år på denne tid.
Ayelads 19:05          
Forbillede for samtlige danske klubber.
bruger 152809 19:16          
Så kan der godt bruges penge på at få kontrakt med Pierre Larsen, sæt i gang !!
Marmeladen 19:20          
Omsætningen er også steget, og egenkapitalen er oppe på 15 millioner uden kapitaltilførsel. Det er der ingen andre klubber der kan præstere. Desuden er man ved at bygge nye faciliteter i klubhus, ny skybox og lounge. Nu skal det sportslige bare følge med, men det er yderst tilfredsstillende at man har en sund økonomi, og ikke knækker nakken på ikke at rykke op i år, selvom det er målet
skkh 19:26          
Vel at bemærke uden at være et fritidsprojekt for en rig østeuropæer eller englænder.
Neigaard 19:36          
Ja det er godt at have kommunen bag sig modsat andre klubber, men selvfølgelig flot at ha overskud, men hvad med det sportslige?? Og hvad sker der hvis oprykningen misser?
Savner Jer i suppen på trods Af hadet, god vind i 1 div
Torsdag 28. oktober