Luk

Spøjst Lange-mål bag Helsingborg-comeback

| Sverige | 2 kommentarer

Jesper Lange scorede to mål - ét af dem ganske specielt - da Helsingborg vandt 3-2 over Norrby i Superettan.

Jesper Lange er kommet godt fra start i denne sæson for Helsingborg, der jagter en hurtig tilbagevenden til Allsvenskan, og torsdag aften stjal danskeren spotlightet i hjemmekampen mod Norrby.

Frederik Helstrup var også med fra start, mens Martin Polle Christensen indtog bænken.

Gæsternes Adam Stahl sørgede med sit tidlige mål for chokstart til Norrby, men på fire minutter fik Helsingborg vendt det takket være scoringer af Oke Akpoveta og Jesper Lange. 

Akpoveta sendte et højt hovedstød ind mod mål, som snød Norrby-keeperen, og kort efter headede Lange bolden ind til 2-1. Norrby fik udlignet en håndfuld minutter før pausen, og derfor stod det 2-2 ved pausen.

Helstrup blev taget ud i pausen, og fra bænken kunne han derfor se Lange blive matchvinder efter en time, og det var via et ganske specielt mål.

Det lignede, at Lange snublede i skudøjeblikket, men han ramte bolden, så den skruede i mål og snød Norrby-keeperen fuldkommen, og så stod det 3-2 til Helsingborg. Lange havde muligheder for at score hattrick, men angriberen nøjedes med to mål og er dermed oppe på fem ligascoringer.

Norrby blev reduceret til ti mand i slutfasen, og Helsingborg kørte 3-2-sejren hjem.

Andetsteds i Superettan tabte Martin Rauschenbergs Gefle 1-3 til Östers, og i Allsvenskan vandt Kevin Stuhr og Anders Randrups Elfsborg 2-1 over Eskilstuna.


Af Sara Margren
Mandag 30. november