Luk

Sporting-boss i tvivl om United-emnes fremtid

| Primeira Liga | 0 kommentarer

Sporting CP-cheftræner Silas føler sig ikke sikker på, at han får lov at beholde Bruno Fernandes, som er blevet sat i forbindelse med et skifte til Manchester United.

Manchester United vil gerne forstærke truppen i januar, men indtil videre er der ikke blevet hentet en eneste spiller til den trængte Premier League-mastodont.

Klubben har dog været sat i forbindelse med Sporting CP's Bruno Fernandes, men lige nu er forhandlingerne angiveligt gået i stå, fordi de to klubber er meget uenige om en pris.

Sporting-cheftræner Bruno Fernandes blev efter mandagens opgør mod Maritimo spurgt, om Bruno Fernandes nu har spillet sin sidste kamp i klubben – men det havde han svært ved at svare på.

- Jeg kan ikke bekræfte noget. Jeg vil gerne have ham til at blive. Lige nu ved jeg ikke, om han bliver eller ej, men jeg vil gerne kunne regne med ham indtil afslutningen af denne sæson.

- Bruno Fernandes er en anderledes spiller, som ser ting, ingen andre ser. Alle hold i Portugal ville lide, hvis de mistede en spiller som ham. Hvis vi mister ham, må vi se på løsninger, siger Silas ifølge goal.com.

Udtalelserne viser altså, at portugiserne endnu ikke føler sig sikre på at beholde Bruno Fernandes, som i flere sæsoner har været den store profil.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 31. marts
Mandag 30. marts