Luk

Sporting henter dansker hos Nyborg G&IF

| Primeira Liga | 7 kommentarer

Infoboks

Sporting CP - Moreirense
Primeira Liga (23/10)
Oddset 1,23 6,50 10,00
bet365 1,22 5,75 13,00

Sporting Lissabon har hentet en 16-årig dansker til klubben, da de har skrevet kontrakt med Magnus Gaunsbæk, som er kommet til fra Nyborg G&IF. Han skal repræsentere U17-mandskabet.

Cristiano Ronaldo, Luis Figo og Bruno Fernandes. Ja, der har været mange store navne gennem Sporting Lissabons akademi, og nu kan en 16-årig dansker blive det seneste skud på stammen.

Den portugisiske storklub har nemlig hentet Magnus Gaunsbæk til klubben, hvor han skal være en del af akademiet og spille på klubbens U17-mandskab.

Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

- Jeg er meget tilfreds med den tillid, Sporting CP har givet mig. Det er en kæmpe klub. Jeg vil arbejde hårdt og give mit bedste for logoet. Sporting CP's talentspejdere så mig spille i min hjemby i Danmark, og så inviterede de mig til at blive en del af akademiet.

Den unge dansker har desuden fortalt i et interview med Fyns Stiftstidende, at interessen opstod under en DBU-samling tilbage i 2019, hvor en talentspejder fra Sporting havde set sig lun på den unge dansker.

Han har dermed været i Portugal i flere omgange for at træne med, og her har Gaunsbæk imponeret så meget, at han nu har fået en kontrakt med klubben.

16-årige Magnus Gaunsbæk er centralforsvarsspiller, som efter eget udsagn skulle være utrolig hurtig på grønsværen. Ifølge Fyns Stiftstidende har Gaunsbæk fået en aftale frem til 2024.


Af Raymund Nelausen

7 kommentarer

Kenken 22:06          
Tror det er første gang jeg hører om en ung spiller der skriver kontrakt med en udenlandsk klub som ikke kommer fra de fa ske elite ungdoms hold.

Hvad tænker i?
Hakketud 22:38          
Han har været omkring OB.
Men måske det har været godt for drengens udvikling ikke at være i et elite-setup fuld ud.
Virkelig en dygtig spiller. Held og lykke til ham.
grumblesnake 22:40          
Det er også på tide at der kommer danskere til nogle af de andre ikke-italienske sydeuropæiske klubber.
wingbacken 23:48          
tænker, at det i den grad bliver spændende at følge og synes netop forfriskende at det ikke nødvendigvis skal komme fra et af de såkaldte danske elitemiljøer
og mht. hans tid omkring OB træninger, så var det vist kun en ganske kort periode og de fik først øjnene op efter ham efter at dialogen med Sporting var rygtes ... så enig i at det muligvis har været hans gevinst ikke at have været i elitemiljø´et fra tidlig alder
SkuffeDK 09:40          
Hvad vi tænker? At OB har begrænsede evner til at spotte talenter. Er man ikke i en større klub som 10-årig, så skal du formentlig komme med din landsholdstrøje i hånden og banke på døren, før de opdager dig…
Mangdal85 15:12          
Hans mor er fra Sydkorea, så han kan også spille for deres landshold, hvis han en dag skulle blive god nok
Laudrup er GUD!!!!!! 22:07          
Stor tillykke!!! Held og Lykke i Portugal!!!
Tirsdag 19. oktober