LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Sportschefen bliver cheftræner i Dalum

| 2. Division | 0 kommentarer
Sportschefen bliver cheftræner i Dalum
Foto: Getty Images

Sportschef Michael Pep Jørgensen bliver ny cheftræner hos Dalum IF efter sæsonen. Det oplyser 2. divisionsklubben i en pressemeddelelse.

I slutningen af maj meldte Dalum IF ud, at cheftræner Anders Nielsen havde valgt at stoppe i klubben efter sæsonen. Og nu har 2. divisions-mandskabet styr på, hvem der skal overtage cheftrænerposten.

Det bliver 48-årige Michael Pep Jørgensen, der i det seneste år har været sportschef i klubben. Det skriver Dalum i en pressemeddelelse.

- Det er med stor respekt og ydmygelse, at jeg overtager posten som cheftræner. Det er nogle store fodspor, jeg skal træde i, og jeg kaster mig på sin vis direkte ind på øretævernes holdeplads.

- Det gør jeg dog med en motivation og ærgerrighed samt forventning om at kunne løse opgaven, siger den nye cheftræner.

Michael Pep Jørgensen, der tidligere har været assistenttræner i klubben, stod selv i spidsen for trænerjagten, efter Anders Nielsen valgte at sige stop. Derfor skulle han også lige overveje det, da han selv blev tilbudt jobbet.

- Det har jo været en atypisk situation, hvor jeg i mit virke som sportschef har været i gang med sondering og samtaler med potentiale cheftrænere i en længere periode. Under processen får jeg så en uventet henvendelse og forespørgsel fra klubbens sportslige ledelse om, at de peger på mig til at tage over efter Anders Nielsen.

- Den melding skulle lige bearbejdes et par døgn, da jeg var fokuseret på at finde en ekstern afløser til trænerposten. Min involvering i processen blev herefter mere tilbagetrukket og den endelige beslutning overladt til Dalum IFs ledelse, siger Michael Pep Jørgensen i pressemeddelelsen.

Morten Christensen fortsætter som assistent for Dalum, der med to kampe tilbage af sæsonen har tre point ned til nedrykningsstregen i 2. divisions nedrykningsspil.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 16. juni