LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Sprogbarriere har gjort det svært for Fabinho

| International | 12 kommentarer
Sprogbarriere har gjort det svært for Fabinho
Foto: Getty Images

Infoboks

Liverpool - Tottenham
Premier League (31/03)
bet365 1,60 3,80 5,75
NordicBet 1,62 4,30 5,80
Oddset 1,60 4,10 5,50
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!
Fabinho har haft svært ved at falde til i England efter skiftet fra Monaco - både på og uden for banen. Særligt de begrænsede engelsk-kundskaber har besværliggjort tingene for brasilianeren.

Brasilianske Fabinho skiftede i sommer Monaco ud med en tilværelse i Liverpool, og forventningerne har været store til den defensive midtbanespiller.

Sæsonstarten har han dog hovedsageligt tilbragt på bænken eller tribunen, men i de seneste to Premier League-kampe har Fabinho fået lov at starte på banen.

Udviklingen går dermed den rigtige vej, men Fabinho erkender, at det har været besværligt at vænne sig til England - både på og uden for banen.

- Jeg er ikke faldet helt til endnu. Jeg er stadig ved at vænne mig til at være her, men jeg synes, jeg er vant til spillestilen nu - specielt når det kommer til intensitet i kampene, som er meget anderledes end i ligaen, jeg kom fra, siger Fabinho til Sky Sports.

- Jeg har det godt i klubben. Jeg kan fint kommunikere med mine holdkammerater, selvom mit engelske ikke er så godt. Sprogbarrieren er en af problemerne hidtil.

- Jeg har vænnet mig til trænernes måder at køre træningerne på, og jeg føler mig tilpas med det. Jeg spiller mere kontinuerligt nu, og det er vigtigt. Jeg er på rette vej til at falde helt til i England, siger Fabinho.

Fabinho har udover sine optrædener i Premier League spillet en kamp i Carabao Cuppen, mens han også har fået spilletid i alle tre Champions League-kampe.

Det kan blive til endnu flere minutter i stængerne, når Liverpool tirsdag aften møder Røde Stjerne på udebane.


Stream Liverpool – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

12 kommentarer

Frankofil 13:34          
Jeg ved godt at vi danskere er bedre til engelsk end gennemsnittet af ikke engelsktalende mennesker i verden men at man næsten ikke kan kommunikere med englændere er meget usædvanligt i vores tid.

Mon ikke Liverpool har en engelsklærer på, på ugentligt basis for at få Fabinho op i omdrejninger.
Olzen JM 13:41          
Frankofil
Du skal faktisk ikke længere væk end til Italien, for at finde et land hvor størstedelen af befolkningen ikke tale et ord engelsk.
Så det er ikke overraskende at en sydamerikaner ikke taler engelsk.
Kuglelyn 13:44          
@frankofil
Jeg ved godt at vi danskere er bedre til engelsk end gennemsnittet af ikke engelsktalende mennesker i verden men at man næsten ikke kan kommunikere med englændere er meget usædvanligt i vores tid
Nej, det er egentlig ikke specielt usædvanligt, der er mange steder i verden, hvor man ikke er eksponeret for det engelske sprog i samme grad som vi er i DK, også indenfor Europa, det burde du vel også vide som frankofil? ;)

Hvis Fabinho så måske kun har en begrænset uddannelse fra Brasilien er det næppe givet at engelsk-kundskaberne rækker særligt langt.
Men man må da håbe Liverpool sponserer en engelsklærer.
Mikesas 14:06          
Næ, det er ikke usædvanligt i vores tid. Havde en kollega indlagt på et hospital lige udenfor Paris. Ingen ville rigtig gå ind til hende, fordi ingen på et helt hospital ikke snakkede engelsk. Og her snakker vi bl.a. højt uddannede læger.
proege 14:11          
I Frankrig kan de sagtens snakke engelsk men vil ikke, så nok nærmere derfor mikesas
Platini81 14:19          
proege: Sikke noget sludder. Mit gæt er, at du ikke har været i Frankrig de sidste 30 år, hvis det er din opfattelse. Det der er vist en stråmand fra engang i 80´erne. Du skal helt ud i de små provinsbyer på landet, før du ikke længere kan klare dig på engelsk.
Frankofil 14:26          
I både Frankrig og Italien taler de fleste mennesker engelsk og på et udmærket niveau. Også ude på landet.

Fabinho har boet i Europa siden han var 18 år (Portugal, Spanien og Frankrig) og har haft holdkammerater fra hele verden.

Med det i mente virker det usædvanligt at hans engelsk ikke er bedre. Det kan skyldes at han ikke har sprogøre eller på anden vis mangler lidt på den front men det er ikke hverdagskost at være så ringe til engelsk som han, i følge ham selv, er det.
Fredag 22. marts