Luk

Sprudlende Helenius: Målet er top seks

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Nicklas Helenius tror på, at Silkeborg kan ende i top seks i Superligaen, hvis man kan formå at holde snuden i sporet. Han glæder sig over sin egen fremgang.

Nicklas Helenius var en glad mand efter Silkeborgs 4-1-sejr over FC Nordsjælland søndag.

Ikke overraskende for han scorede selv to mål i sejren, der sendte Silkeborg på fjerdepladsen i Superligaen, og her tror han på, at Silkeborg kan ende, for målet er top seks, hvis ellers Silkeborg kan blive ved at holde fokus på præstationerne.

- Vi er rigtig gode til at tage en kamp ad gangen, og så længe vi har fokus på det, så kan vi være farlige hver eneste kamp, for vi har noget spil og nogle spillere, der kan afgøre kampene. Kan vi blive ved med at have den koncentration, så har vi sagt, at målet er top seks, så vi er fri for al den nedrykningssnak, siger han til TV3 Sport og tilføjer om sin egen form, hvor han også lynede i sidste rundes 4-2-sejr over Vejle.

- Jeg var ude i starten og har hængt lidt. Jeg har stadig lidt småproblemer, men jeg føler mig bedre og bedre, og de sidste to kampe har været et klart step op, så det er dejligt. Men det vigtigste er tre point og nogle gode kampe, så det er dejligt.

Silkeborg møder efter landskampsterminen Viborg i den første kamp.


Af Jonas Dalgård
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober