Luk

Sprudlende HIF-kant: Måske ikke så langt til SL

| Sydbank Pokalen | 0 kommentarer

Infoboks

Hvidovre IF - FC Nordsjælland 2-0
Sydbank Pokalen
5' 1-0 Mikkel Nøhr Christensen
12' 2-0 Tobias Thomsen
84' 2-0 Abu Francis

Oscar Buch spillede en flot kamp med to oplæg, da han og Hvidovre slog FC Nordsjælland ud af Sydbank Pokalen. Det giver tro på mere i fremtiden.

To gange kunne FC Nordsjælland ikke få lukket ned for den 23-årige Oscar Buch, og to gange gav det scoring til Hvidovre, der sendte Superliga-mandskabet ud af Sydbank Pokalen.

Det giver tro på tingene for den driblestærke Hvidovre-kant.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg godt kunne tænke mig at prøve mig af i Superligaen. Det tror jeg, alle drømmer om. At kunne gøre det mod FC Nordsjælland giver også noget tro på, i forhold til at tænke at der ikke er længere til Superligaen. 

- De har nogle gode spillere, men man kan sagtens være med. Min præstation er jo eksempelvis bedre end deres kanter i kampen her. De kan bare komme jo, siger Oscar Buch til bold.dk med et grin. 

De to mål faldt tidligt i kampen, og det var alt sammen en del af den plan, som Hvidovre havde lagt for dagen.

- Fra start af havde vi snakket om, at de ikke er det bedste forsvarende hold, men de er gode til at angribe. Så hvis vi kunne presse dem højt fra start af og erobre nogle bolde deroppe og køre nogle omstillinger på dem, som jeg synes vi lykkedes med især i første halvleg. 

- Vi fik også de to mål på at erobre den højt, hvor vi spillede hurtigt. Jeg synes, vi var bedst hele kampen i gennem, selvom de selvfølgelig kunne komme tilbage på straffesparket. 

Flemming Pedersen afviste efter kampen, at FCN-spillerne manglede den rigtige tænding til kampen mod det undertippede mandskab. 

Oscar Buch tror nu alligevel godt, at det mentale kan have spillet en rolle.

- Jeg tror også, der var noget psykologisk i, at de mødte et 1. divisionshold. Men det virkede mærkeligt for mig, når de spillede med nogle, der skulle ind og kæmpe for en startplads på et Superligamandskab. Og det viste de jo på ingen måde. Man kunne godt se, at de havde nogle spillere, der kan noget ekstra. 

I næste runde af Sydbank Pokalen venter Vejle for Hvidovre.


Af Andreas Roesen
Lørdag 16. januar