LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Sprudlende Kjær sendte Lyngby videre

| Sydbank Pokalen | 3 kommentarer
Sprudlende Kjær sendte Lyngby videre
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Lyngby Boldklub slog Hedensted IF med 3-1 i DBU Pokalens tredje runde onsdag aften - dermed er Superliga-klubben klar til ottendedelsfinalen.

Lyngby Boldklub skulle onsdag forsøge at avancere fra DBU Pokalens tredje runde - og det var ikke hvilket som helst hold, sjællænderne skulle op imod.

Det var nemlig Danmarksserie-klubben Hedensted IF, som i de seneste to runder har slået både 1. divisionsklubben Thisted FC og 2. divisionsklubben Aarhus Fremad ud af turneringen.

Lyngby satte sig dog uden problemer på begivenhederne i det østjyske. Efter ni minutter var Jeppe Kjær lige ved at få hovedet på et indlæg, men den lave angriber nåede ikke ordentligt op.

Jeppe Kjær var dog mere eller mindre ustyrlig i første halvleg. Den vævre angriber fik efter et kvarters tid fat i bolden i feltet og lagde den tilbage til Mikkel Rygaard, som uden problemer satte den i kassen.

Efter 23 minutter var Kjær på spil igen. Angriberen rundede en Hedensted-spiller og satte fart mod mål. På kanten af feltet trak han to mand til sig og lagde bolden til venstre.

Her stod Kristoffer Larsen, som med stor kølighed drejede bolden i netmaskerne til 2-0.

Fem minutter efter fik Hedensted dog bragt sig tilbage i opgøret. Mathias Kristensen hamrede bolden i kassen direkte på et frispark fra kanten af Lyngby-feltet - og så stod den 2-1.

Men Jeppe Kjær ville det anderledes. Efter 33 minutter drev lagde Casper Højer bolden ind i feltet, hvor Jeppe Kjær med en fiks afslutning udplacerede Hedensted-keeperen.

Dermed gik de to hold til pause med 3-1 på tavlen.

Hedensted forsøgte efter pausen at leve op til de høje forventninger fra de omtrent 2400 tilskuere, der var mødt op. Klubben kom buldrende ud og lagde et højt pres fra halvlegens start.

Det holdt dog ikke særlig længe. Lyngby tog stille og roligt mere og mere over og skabte fra tid til anden en løs mulighed.

Efter 66 minutter var Mikkel Rygaard meget tæt på efter fornemt forarbejde fra Jeppe Kjær, men Hedensteds keeper fik lukket godt af.

Hedensted bed en smule fra sig i et par situationer i slutningen af kampen, hvor Jeppe Kjær i øvrigt måtte forlade banen med en skade. Men det blev ved 3-1, og dermed er Lyngby klar til ottendedelsfinalen.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 22. februar