Luk

Spurs-back: Conte har kickstartet min karriere

| Premier League | 3 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Rennes
Europa Conference League Gruppe G (09/12)
Oddset 2,05 3,70 3,10
bet365 2,25 3,60 2,90

Tottenham-stortalentet Ryan Sessegnon måtte ty til en psykolog i forsøget på at få karrieren tilbage på ret køl, men forudser lysere tid med Antonio Conte ved roret.

Der var knyttet enorme forventninger til Ryan Sessegnon, da han i 2019 skiftede til Tottenham efter at været en kæmpe profil hos Fulham i teenageårene.

Der blev draget paralleller til Gareth Bale for den unge venstrekant, men i Tottenham satte skader og manglende spilletid karrieren i stå.

Efter et udlån til Hoffenheim sidste år, fik Sessegnon endelig Premier League-minutter under bæltet i weekenden. Og nu satser han på at bygge videre under Antonio Contes ledelse.

- Det har været noget af en rutsjebanetur efter mit skifte til Tottenham, og mine nærmeste ved, hvor meget det har pillet ved min selvtillid, siger Sessegnon til BBC.

- Jeg har aldrig overvejet at forlade klubben, men jeg måtte ud på lån og fik også hjælp af en psykolog, som var godt for mig.

- Det har jeg lagt bag mig nu, og Contes ankomst har virkelig hjulpet til at kickstarte min karriere.

Sessegnon var i startopstillingen i Tottenhams Conference League-opgør mod slovenske SK Mura, men blev udvist allerede i første halvleg.
 


Af Casper Baunsgaard
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december