Luk

Spurs-boss ryster på hovedet over vilde priser

| Premier League | 80 kommentarer

Infoboks

LASK - Tottenham
Europa League Gruppe J (03/12)
Oddset 4,10 3,95 1,67
bet365 4,33 4,20 1,70

Tottenhams formand Daniel Levy ryster på hovedet over de summer, som andre Premier League-klubber køber spillere for denne sommer.

Tottenham har endnu ikke været ude at investere i nye spillere i denne sæson, men har til gengæld solgt Kyle Walker for et stort beløb til Manchester City.

Spurs-formand Daniel Levy forklarer, at man heller ikke kommer til at se Tottenham bruge penge i samme grad som de øvrige engelske topklubber.

- I mine øjne er det uholdbart. Jeg ved ikke, om andre Premier League-klubber ser sådan på det, men de priser, der bliver betalt for andre Premier League-spillere, er ikke holdbare i længden, siger Levy ifølge Sky Sports.

- Denne klub har eksisteret siden 1882, og når jeg forlader den, kommer der en anden til. Jeg mener, det er min pligt at drive klubben ordenligt, og jeg mener ikke, at det er holdbart på lang sigt at bruge flere penge, end man kan tjene. Man kan have perioder, hvor man gør det, men man kan ikke gøre det langsigtet.

- Jeg mener, at den aktivitet, vi ser for tiden, umuligt kan løbe rundt. Man ved, at hvis nogen bruger 200 millioner pund (cirka 1,67 milliarder kroner, red.) mere, end de tjener, så betaler de prisen for det en dag. Man kan ikke blive ved på den måde.

Tottenham sluttede i sidste sæson nummer to i Premier League.


Af Mikkel Nøhr

80 kommentarer

bruger 151464 08:14          
So right!!!
Næsten neutral 08:28          
Helt enig og det er virkeligt begyndt at køre af sporet
Slettet(220030191409) 08:40          
- I mine øjne er det uholdbart. Jeg ved ikke, om andre Premier League-klubber ser sådan på det, men de priser, der bliver betalt for andre Premier League-spillere, er ikke holdbare i længden, siger Levy ifølge Sky Sports.
Sagde Levy efter man lige selv forlangte mere end 400 millioner for Kyle Walker...
RødRaket 08:42          
Sagde Levy efter man lige selv forlangte mere end 400 millioner for Kyle Walker...
Hvad har det at gøre med, at andre klubber villigt betaler prisen?
Vince71 08:52          
@RødRaket

Det er bare en lidt sjov udtalelse når man netop lige har prissat Walker til over 400 mio og så efterfølgende går ud og siger priserne på PL spillere er alt for høje. Men de skal selvfølgelig følge markedet og prissætte ud fra det.

Fair nok hvis en klub gider betale det.
RødRaket 08:55          
Det er bare en lidt sjov udtalelse når man netop lige har prissat Walker til over 400 mio og så efterfølgende går ud og siger priserne på PL spillere er alt for høje.

Men fair nok hvis en klub gider betale det.
Netop, du siger det selv. Levy har formentlig ikke haft den store iver for at sælge Walker, og har derfor prissat ham så højt. At en klub vil betale det, er jo netop det som Levy fortæller om her.

Det er problematisk at klubberne poster så mange penge i transfers på den måde, som vi har set det seneste stykke tid.

Man kunne jo begynde at kigge på den kinesiske model, hvor en klub skal ligge samme beløb i klubbens akademi, som de gør pr transfer.
MIghtyBlues 09:00          
Levy har da som udgangspunkt ret i at priserne er blevet helt tossede, især for de engelske spillere og klubber. Men han er også nød til at forholde sig til den virkelighed der nu engang er. Uanset hvor fodbold-romantisk det måtte være, at satse talenter eller købe unge spillere billigt og videreudvikle dem, så bliver det svært for Tottenham at følge med på den længere bane. Man kan ramme perioder hvor den slags fungerer rigtig fint, men tror bare ikke det er realistisk konstant at finde en Dele Alli eller udvikle en Kane.
Søndag 29. november