LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Spurs-boss: Vi vinder PL eller CL en dag

| Premier League | 7 kommentarer
Spurs-boss: Vi vinder PL eller CL en dag
Foto: Getty Images

Infoboks

Tottenham - West Ham
Premier League (27/04)
bet365 1,40 4,50 7,50
NordicBet 1,46 5,15 6,95
Oddset 1,43 4,90 6,60

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Tottenham-manager Mauricio Pochettino er overbevist om, at klubben en dag vinder enten Premier League eller Champions League, selvom flere klubber har oprustet økonomisk.

Tottenham ligger nummer tre i Premier League med hele otte point op til mægtige Manchester City på førstepladsen.

Mauricio Pochettino medgiver, at der er hård kamp om pladserne i top fire, men tror på, at London-klubben en dag vinder Premier League eller Champions League.

- Selvfølgelig er ambitionen altid at vinde kampe. Vi håber at vinde en titel som Premier League eller Champions League en dag, og hvis vi er heldige med lodtrækningen også at komme i finalen i FA Cuppen eller ligacuppen. Men målet er altid Premier League og Champions League, siger Pochettino til Sky Sports.

- Første skridt er at blive stabilt i top fire. Det er tydeligvis ikke nemt, for Arsenal, Chelsea, Liverpool, City, United og nu Everton eller Leicester er på vores niveau rent økonomisk.

- Vi er nok på niveau med Everton, West Ham, Southampton, Leicester og Fulham i forhold til investeringer, mens vi er meget langt fra de store hold som City og United. Men i forhold til point er vi tættere på dem.

Tottenham står lørdag aften over for Leicester. Opgøret spilles klokken 20.45.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

7 kommentarer

Lassenftw 10:24          
Hvis de ikke kan lande en ny kontrakt med Eriksen, så bliver det noget nær umuligt.
jonaspoulsen 10:29          
Ja det er sikkert rigtigt. Frygter bare at det ikke bliver i min levetid
Eroh 10:35          
Håber ligesom Poch, at det sker for Spurs snart. Det kan jeg sagtens unde dem. Pga. deres projekt, manager, spillere og indkøbspolitik.
Bosse1983 10:48          
Med den eksplosive udvikling i udgifter til nyt stadion er Spurs hastigt på vej mod titlen som Europas mest forgældede klub. Det bliver interessant at se hvordan det rammer investeringer i truppen, især hvis ChL skulle glippe et par gange. Senest har man også måtte hæve lønloftet markant for at holde i Dele Alli og Kane, noget andre spillere næppe er blind for. En dag skal Spurs nok komme i mål, men at forvente det inden for et par år bliver vel en tilsvarende historie som indflytning på nyt stadion.
no name 11:09          
At Spurs tror de kan holde deres lønniveau er også for naivt. Hvorfor skulle en spiller som kender deres kvalitet og vigtighed for holdet lade sig spise med en løn på det halve hvad de kunne have fået i en anden klub, alt i mens Kane samtidigt for en kongeløn i forhold til de andre Spurs spiller.
Hvis Eriksens agent bare har lidt forstand på det han laver, skal han kræve en løn på nivaue med Kane.
Peter Nielsen 11:38          
Helt på niveau med Kane kan han ikke kræve. Top angribere vil altid være de højst lønnede. Jeg er dog enig i at Eriksen skal op i nærheden af hvad Kane får, men mere end 90% af hvad Kane får kan han nok ikke forvente.

Desuden mht. overskriften. Sagde han ikke bare at ambitionen er at vinde PL eller CL en dag ? I forhold til artiklen synes jeg overskriften er lidt rigelig "clickbait" men det er vel ikke noget nyt.
haraltidret 15:44          
Hvis Tottenham realistisk set skal vinde Prl og CHL så skal de nærme sig de øvrige tophold yderligere når vi taler transferbudget og lønninger. Økonomi er en altafgørende faktor hvis du som klub vil have succes, og det gælder både i Prl eller Superligaen for den sags skyld. Og betaler man ikke de lønninger som de bedste spillere forlanger, og kan forlange, så finder de før eller siden et andet sted at spille.
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april