Luk

Spurs-chef: Spillerne udførte planen forkert

| Premier League | 5 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Tottenham 3-1
Premier League
12' 1-0 Emile Smith-Rowe
27' 2-0 Pierre-Emerick Aubameyang
34' 3-0 Bukayo Saka
79' 3-1 Heung-Min Son

Tottenham-manager Nuno Espirito Santo vil efter 1-3-nederlaget mod Arsenal ikke nævne navne, men der var spillere, som ikke udførte gameplanen rigtigt, siger han.

Tottenham led et smerteligt 1-3-nederlag mod ærkerivalerne Arsenal, og allerede efter første halvleg havde de indkasseret tre mål.

Spurs-manager Nuno Espirito Santo forklarede efter kampen, at spillerne ikke udførte den gameplan, han havde forberedt, rigtigt.

- Præstationen var ikke god. Gameplanen var ikke god. Beslutningerne var ikke gode. Det var ikke nogen god dag for os. Bestemt ikke en god dag, siger Nuno til Sky Sports.

- Jeg er nødt til at være ærlig. Når man har en gameplan, skal man træffe de rigtige beslutninger i forhold til, hvilke spillere man vil have på banen for at udfolde den gameplan.

- Jeg vil ikke nævne navne på dem, der ikke udførte gameplanen rigtigt, men den blev ikke udført korrekt i forhold til de spillere, der var på banen.

- Vi var ikke aggressive nok til at kontrollere Arsenal på midtbanen. Vi led, når vi ville frem ad banen, og vi tillod Arsenal at komme mod os. Dårlige beslutninger.

Heung-Min Son scorede Tottenhams enlige mål.


Af Sara Margren

5 kommentarer

aloevgaard 20:46          
Ja, giv da endelig spillerne skylden for din ´mislykkede´ gameplan. Mega godt for moralen har jeg hørt!
Det er da godt nok elendigt trænerarbejde!
Love Spurs 21:04          
Prøv lige at høre pressekonferencen og ikke bare tro på alt hvad bold skriver, han siger at det er hans skyld og at han ikke vil give spillerne skylden. Bold i en nøddeskal, ekstra bladet havde været stolte...
MesutCazorla 21:42          
Jeg tror dog heller ikke, det ville have været forkert af ham at sige, enkelte spillere ikke gennemførte gameplanen korrekt. Selve planen kan selvfølgelig også betvivles, men spillere som Dele Alli og Tanganga var jo et stykke under niveau, uanset gameplan. De havde eksempelvis begge to otte boldtab, i den halvleg de fik, hvilket er tegn på manglende niveau på dagen af den enkelte.
Love Spurs 21:47          
Helt enig, det hjælper selvfølgelig ikke at de fleste spillere er helt væk i første halvleg, de fik dog stoppet blødningen, og burde måske ha haft et mål mere, men fortjent Arsenal sejr
haraltidret 00:41          
Hvedebrødsdagene er i den grad ovre for Nuno Espirito Santo i Tottenham. I første halvleg fik Tottenhams elendighed et middelmådigt Arsenal hold til at ligne et klassehold. Og så bør han som træner tage det fulde ansvar udadtil. De nytter ikke noget at hænge ikke navngivne spillere til tørre efter en så gennemført ringe præstation. Ansvaret er først og fremmest Nuno´s eget.
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober