Luk

Spurs dominerer rundens hold - ingen Pukki

| Premier League | 11 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Røde Stjerne
Champions League gruppe B (22/10)
bet365 1,25 6,00 12,00
NordicBet 1,28 6,40 12,00
Oddset 1,27 5,80 10,00

Tottenham har fire mand på rundens hold i Premier League, mens Chelsea har tre. Teemu Pukki, som spillede en stor rolle i Norwichs sejr over Manchester City, er ikke med.

Teemu Pukki var igen afgørende for Norwich, da klubben lørdag slog de forsvarende engelske mestre fra Manchester City, men det var ikke nok til at få en plads på rundens hold.

Det er statistik-mediet WhoScored, der har sat holdet, og her er det altså Chelseas Tammy Abraham, som scorede hattrick, og Tottenhams Heung-min Son, der scorede to, der udgør angrebet.

Tottenham er den dominerende klub på rundens hold efter 4-0-sejren over Crystal Palace. Hugo Lloris, Serge Aurier og Toby Alderweireld er således også på holdet.

Rundens hold ser således ud:
Hugo Lloris – Serge Aurier, Toby Alderweireld, Fikayo Tomori, Andy Robertson - Emi Buendía, Mason Mount, Rodrigo, Gerard Deulofeu – Heung-min Son, Tammy Abraham.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

11 kommentarer

D.B.R. © 15:00          
Utroligt Bobby ikke er på det hold. Alene den assist han laver til Mo bør være adgangsgivende.
Malresi 15:12          
Svært at komme uden om Abraham og Son... Så med mindre at der kunne skiftes system synes jeg faktisk at det er en fair "udtagelse".
no name 16:02          
Helt igennem til grin at Bobby ikke er med på rundens hold. Han kommer ind og dominere kampen fuldstændig. Hvad sker der for ingen Norwich spiller for noget anderkendelse for at slå det bedste hold i ligaen.
AHUJ 16:10          
Er det ikke bare WhoScored, som stiller et hold af de spillere, der ud fra forskellige statistiske målinger, gav den højeste vurdering? - og ikke nødvendigvis hvem, der lavede den største forskel eller var mest afgørende.
BM 16:12          
Hvad sker der for ingen Norwich spiller for noget anderkendelse for at slå det bedste hold i ligaen.
Har de slået Liverpool da?
Crusader 16:13          
Som jeg forstår det er holdet sat på baggrund af deres statistikker og ikke på en subjektiv vurdering af hvem der var bedst.

Might be wrong...
Vince71 16:23          
Fuld fortjent med Tammy på det hold. Det er trods alt et hattrick mod Wolverhampton på en svær udebane. Hvorvidt Bobby eller Pukki skal være på holdet fremfor Son, skal jeg ikke kunne sige..
Mandag 21. oktober
Søndag 20. oktober