Luk

Spurs-læge: Eriksens hjertetests var perfekte

| EM | 41 kommentarer

Infoboks

Danmark - Finland 0-1
EM Gruppe B
60' 0-1 Joel Pohjanpalo
74' 0-1 Pierre-Emile Højbjerg

Christian Eriksens hjertelæge fra tiden i Tottenham, Sanjay Sharma, oplyser, at danskerens hjertetests var perfekte fra 2013 til 2019.

Christian Eriksen kollapsede som bekendt under Danmarks EM-åbningskamp mod Finland lørdag aften og måtte have hjertebehandling.

Dagen derpå har nyhedsbureauet Reuters talt med Eriksens hjertelæge fra Tottenham, Sanjay Sharma.

Han kan berette, at Christian Eriksen i sin tid i Tottenham fra 2013 til 2019 havde perfekte hjerte-tests.

- Jeg tænkte: 'Åh Gud. Er der noget, vi ikke har set?' Men jeg har været tilbage i alle testresultaterne, og alt ser perfekt ud, siger Sanjay Sharma til Reuters.

- Fra den dag, vi skrev kontrakt med ham, var det mit job at screene og teste ham hvert eneste år. Og hans tests frem til 2019 var helt normale. Der var ingen åbenbare, underliggende hjertefejl. Det kan jeg stå inde for, fordi jeg stod for undersøgelserne.

DBU meddelte lørdag aften, at Christian Eriksens tilstand var stabil, og at han var vågen.


Af Sara Margren

41 kommentarer

Sule12 09:50          
Jeg forstår ikke sådan en udmelding her. Er en læge ikke omfattet af tavshedspligt? Lægen siger jo nok ikke noget til pressen, hvis der havde været problemer, men alligevel. Bør en læge på nogen måde orientere offentligheden om tidligere klienter?
Taco mix 09:54          
Nu ved vi jo ikke om diverse internet-krigere har stormet hans indbakke i sådan en grad, at han har været i sine følelsers vold til at komme ud med sådan en udmelding.

Syntes ikke der er noget slemt i det han siger.
Imperator 10:00          
Ja, det virker til at være en af de ting der er omfattet tavshedspligt. Klubberne må jo dårligt nok sige når deres spillere er skadede mere.

Men ellers godt nok mærkeligt med Eriksen, bliver spændende at høre hvad der skete siden en sund og rask ung mand kan vælte om på den måde.
Acheron 3 10:02          
Det er vel udelukkende for at skabe klarhed. Jeg synes at det er i orden med den udmelding.
Vincent Gigante 10:12          
Sølvpapirs segmentet har gang i en kæmpe cirkle Jerk på nettet.

De er helt sikre på, at det er bivirkning på en pfizer vaccine af 31. maj, vi var vidne til i går. Spurs lægens udmelding skal nok give yderligere brændstof til den konspiration.

Edit: Inter skyder rygtet ned - og siger, at Eriksen ikke er blevet vaccineret. Mai Manniche må have dårlig smag i munden og røde ører nu.
Peter Nielsen 10:13          
Er heller ikke sikker på en sådan tavshedspligt omfatter at man ikke må fortælle at der ikke er noget galt. Det handler vel mere om at man ikke må fortælle hvad der er galt.
Footballfreakforever 10:24          
@admantium
Så er det godt, at Inter har været ude at sige, at Eriksen ikke er blevet vaccineret
Torsdag 5. august
Onsdag 4. august