Luk

Spurs og Fulham delte på fine hovedstødsmål

| Premier League | 31 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Fulham 1-1
Premier League
25' 1-0 Harry Kane
74' 1-1 Ivan Cavaleiro

Tottenham og Fulham spillede onsdag aften 1-1 i Premier League takket være nogle flotte hovedstødsmål. Pierre-Emile Højbjerg og Joakim Andersen spillede fuld tid. 

Pierre-Emile Højbjerg var i startopstillingen for Tottenham, der havde besøg af Fulham, der ligeledes havde en dansker med fra start i form af Joachim Andersen.

De to mandskaber tørnede sammen i Premier League, hvor Tottenham inden kampen lå nummer seks, mens gæsterne indtog en 18. plads på den forkerte side af stregen.

Sergio Reguilon var tæt på at give hjemmeholdet en drømmestart efter fem minutters spil, da han fik en løs mulighed i feltet, som han dog bragede over med det kolde højreben.

Midtvejs i første halvleg var det så Heung-Min Sons tur til at forsøge sig, da han sendte et hovedstød afsted mod højre side af målet, men Alphonse Areola leverede en glimrende redning i Fulham-målet.

Minuttet efter kunne den franske keeper så ikke stille noget op, da Reguilon leverede et indlæg, som Harry Kane på fremragende vis kastede sig frem og stangede i nettet via den højre stolpe.

Ruben Loftus-Cheek fik små ti minutter før pausen sendt en afslutning tæt forbi mål fra kanten af feltet, men tættere kom Fulham ikke på at udligne inden pausefløjtet.

Stolpe ud for Spurs

Efter pausen kom Fulham meget bedre med, og de gav da også pote, men inden vi nåede så langt, så var det Heung-Min Son, der var tæt på at fordoble føringen.

Den sydkoreanske offensivspiller blev sendt alene i gennem med Alphonse Areola, som han udplacerede med en afslutning mod det lange hjørne. Desværre for Tottenham tog den stolpe ud.

I stedet fik Fulham udlignet et kvarter før tid.

Ademola Lookman snød en Tottenham-spiller i venstre side, inden han lagde et fremragende indlæg ind i panden på Ivan Cavaleiro, der flot styrede bolden ned i højre målhjørne til 1-1.

Det åbnede op for en hektisk afslutning med muligheder i begge ender, og hvor netmaskerne faktisk også kom til at blafre i Fulham-målet i det 89. minut.

Son modtog bolden i feltet i venstre side og lagde den på tværs til Reguilon, der styrede bolden i nettet. Desværre for hjemmeholdet, så var der offside på sydkoreaneren, da han modtog bolden.

Pointdelingen betyder, at Tottenham og Fulham fastholder deres pladser som henholdsvis nummer seks og 18. 


Af Andreas Roesen

31 kommentarer

Lezcano 23:08          
8 defensive spillere fra start hjemme mod oprykkerne som pt ligger nr. 18
3 kantspillere bænken og så sætter man Sissoko på den ene kant.

Jeg magter ikke det her Moulort mere. Hold kæft hvor er han destruktiv og røvsyg at se på.

Jeg savner vores naive gung-ho angrebsbold, hvor man i det mindste var underholdt.
Azza 23:09          
Ny kamp, samme historie. Kommer foran, parkerer bussen, smider føringen.
JoshuaB 23:10          
De er en joke efterhånden!!!
Enzo Scifo 23:11          
Fortjent Fulham point. De kunne snildt have taget alle tre. Tottenham dummer sig gang på gang på gang på gang...... det er en sær fornemmelse bare at vente på at modstanderen får udlignet.
han_solo 23:14          
Mourinho fodbold er outdated.
mikkelcp 23:14          
Det er lidt underligt. Havde vi ikke smidt alle de point, som vi, åbenbart, så nemt kunne have undgået, så havde vi ført ligaen med lysår. Ambivalent følelse af at være tæt på, men alligevel langt fra. Jeg tror egentlig det hidser folk mere op, end hvis vi havde tabt stort på stribe.
StoutPåStadion 23:16          
Det er ikke taktikken der er skræmmende. Mou vil gerne lukke kampen i 2. halvleg, ligesom mod CP. Siger man de parkerede bussen, så man ikke kampen eller forstår ikke. Det der er enormt skræmmende er hvor dårligt holdet alligevel spiller.
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar