Luk

Spurs-profil: Nyt projekt umuligt på kort tid

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

West Ham - Tottenham
Premier League (24/10)
Oddset 2,45 3,40 2,85
bet365 2,30 3,40 3,10

Tottenham-profilen Hugo Lloris maner til ro omkring projektet i Tottenham. Han vil have tålmodighed, for det er umuligt at ændre retning på få måneder.

Tottenham er kommet skidt fra land under klubbens nye cheftræner Nuno Espirito Santo.

Senest tabte Spurs med 1-3 til lokalrivalerne fra Arsenal, men førstemålmand Hugo Lloris kræver tålmodighed med projektet i Tottenham.

Klubben er nemlig i en proces, og man forandrer ikke et hold på få måneder, lyder budskabet.

- Det er ikke nemt for nogen manager at ændre alt på en eller to måneder. Det er umuligt. Men han bringer sine idéer ind skridt for skridt og bygger på den måde sit forhold til spillerne, siger Lloris til Standard og fortsætter:

- Det er åbenlyst, at vi bygger noget nyt. Vi er i en proces, en ny æra, med unge spillere. Så det kan ikke ske på to eller tre måneder. Vi har brug for tid. Vi har brug for tillid, vi skal stå sammen og gå i den samme retning.

- Det er det vigtige, at vi sikrer, at alle går den samme vej, og så vil vi have et bedre billede af, hvor vi egentlig står, når vi når et par måneder mere hen.

Lloris siger i samme ombæring, at det kan være bedre at gå et skridt tilbage for at vende tilbage i stærkere forfatning – han understreger dog, at ambitionerne fortsat lever i klubben.

Tottenham er i Premier League noteret for tre sejre og tre nederlag efter seks runder. 


Af Jonas Dalgård
Torsdag 21. oktober