Luk

Spurs udlejer irlænder til Ipswich

| Premier League | 6 kommentarer

Infoboks

Sheffield Wednesday - Ipswich
League One (29/01)
Oddset 2,10 3,30 3,20
bet365 2,10 3,40 3,60

Tottenham Hotspur har mandag udlejet 18-årige Troy Parrott ud til Ipswich Town i League One for resten af den igangværende sæson.

Det bliver heller ikke i denne omgang, at 18-årige Troy Parrott får chancen for sit store gennembrud hos Tottenham, da han er blevet udlejet til Ipswich Town i League One.

Det meddeler Tottenham på sin hjemmeside mandag.

Den irske angriber var i efteråret lejet ud til Millwall i Championship, hvor han fik 11 kampe i Championship.

Troy Parrott fik sin Premier League-debut for Tottenham tilbage i sidste sæson, hvor han fik et indhop mod Burnley.

 


Af Raymund Nelausen

6 kommentarer

TractorBoy88 15:28          
Dejlig nyhed! Vi trænger i den grad også til at få noget nyt blod ind, der kan ruske lidt op i rækkerne og forhåbentlig også skubbe nogle af de gamle folk ud.

Alan Judge er efterhånden noget deprimerende at se på. Helt håbløst så ringe, han er blevet. Så sent som for et års tid eller halvandet siden spillede han ellers stadig med på det irske landshold.
keane10 15:45          
Håber virkelig at han kan komme igang i Ipswich for han har haft lidt en mareridts udlejning til Millwall. Først skadet og har siden spillet en del uden at få scoret. Spillede vist nok heller ikke i den angriber rolle han er vant til i Millwall. Ellers udråbt som det helt store talent i Tottenham og Irland og har fået a-landsholds debut.
ToonInStoke 16:01          
Irlænder? Det er der da ikke noget der hedder. Det hedder en irer.
pabloglennon 16:38          
Både irer og irlænder kan bruges!
Tveskæg 18:31          
Jeg tilslutter mig lige stavepolitiet og det hedder irer og ikke andet. Hvis irlænder accepteres er det noget moderne fis ligesom majonæse. Mvh. gammel og irriterende dansklærer

On topic. Er han så god potentielt, som nogle fans siger? Kan han om en-to sæsoner supplere Kane og på sigt være erstatningen når Kane vil vinde noget?
Slettet(411100210712) 19:25          
Gammel sur dansklærer ligeså. Jeg tjekkede lige nudansk ordbog, det er horribelt men irlænder står der sku. Majonæse er gudskelov ikke længere godkendt
Torsdag 27. januar
Onsdag 26. januar