Luk

Stået alle pokalkampe: Flø droppet hos SE

| Sydbank Pokalen | 3 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE stiller til start med førstekeeper Lawrence Thomas, efter andenkeeper Nicolai Flø ellers har stået samtlige kampe i pokalturneringen. Rasmus Vinderslev er ude med coronavirus.

Finalen i Sydbank Pokalen spilles klokken 15.00 på Ceres Park i Aarhus, og startopstillingerne til det opgør er netop rullet ind.

For SønderjyskE har startopstillingen været særligt interessant, for klubben har holdt sin trup til opgøret hemmelig, da én unavngivet spiller med sikkerhed sidder ude, da han er coronasmittet.

Flere medier har spekuleret i, at det skulle være Rasmus Vinderslev, der er smittet, og det bekræfter SønderjyskE torsdag.

Derfor starter SønderjyskE med Victor Mpindi, Rilwan Hassan og Julius Eskesen på de centrale midtbanepladser.

Et af de store spørgsmål op til kampen har været, om reservekeeper Nicolai Flø skulle stå finalen, efter han har stået samtlige kampe i pokalturneringen indtil nu, men torsdag står det klart, at Glen Riddersholm har valgt førstekeeper Lawrence Thomas til opgaven.

SønderjyskE's frontduo dannes af Haji Wright og Anders K. Jacobsen.

Kampen sparkes i gang klokken 15.00 og vises på DR1.

SønderjyskE's startopstilling til pokalfinalen:

Lawrence Thomas – Jeppe Simonsen, Stefan Gartenmann, Pierre Kanstrup, Patrick Banggaard, Marc Dal Hende – Julius Eskesen, Victor Mpindi, Rilwan Hassan – Anders K. Jacobsen, Haji Wright

Du kan læse Randers FC's startopstilling lige her.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 17. juni
Onsdag 16. juni