LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Ståle: En ny chance for nogle spillere

| Superligaen | 13 kommentarer
Ståle: En ny chance for nogle spillere
Foto: Getty Images
Manager Ståle Solbakken spår fremgang for FC København, uanset om der kommer nye spillere ind eller ej. Folk som Nicolaj Thomsen og Peter Ankersen får således en ny chance.

Efter sin suveræne doublesæson i 2016/17 har FC København i denne sæson har svært ved at få musikken til at spille i Superligaen.

Benjamin Verbic er solgt, og endnu er ingen kommet ind, men alligevel spår manager Ståle Solbakken fremgang for sit hold og for de individuelle spillere.

- Nicolaj Thomsen har jo egentligt aldrig fået chancen som midtbane. Først var han skadet, da han kom hertil, og så måtte han spille højreback. Nu er han topfit, og jeg har sagt til ham, at han får chancen på sin favoritplads - på midtbanen i opstarten, siger Solbakken og fortsætter:

- Peter Ankersen blev belastet meget hårdt, efter han kom tilbage efter sin skade, og han mistede totalt overskuddet til sidst i efteråret og spillede ringe i de sidste fire-fem kampe. På samme måde, tror jeg, at mange af spillerne vil føle, at de individuelt har meget mere at give af.

Solbakken spår også, at nye konstellationer på banen kan vise sig frugtbare.

- Santander spillede nærmest med et brækket ben, inden vi blev opmærksomme på det. Han kom så tilbage og gjorde en forskel, selvom han kun var på 70 procent. Og det bliver spændende, hvilken kombination, vi skal have på toppen nu. For eksempel har Pieros og Santander aldrig rigtigt spillet sammen endnu.

- På midtbanen har Gregus og Zeca ikke rigtigt spillet sammen. Det opstår nye situationer, og konkurrencen bliver hårdere.

- Falk og Gregus er begge fitte igen, så konkurrencen er også hårdere på deres pladser. Og hvis planen med Erik Johansen holder, er han tilbage i midt-februar eller slutningen af februar, og så bliver konkurrencen også meget større i midterforsvaret, siger Solbakken.

Solbakken har trods sin optimisme dog også afsløret, at han arbejder på to-tre mulige tilgange i januar.

mikael@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

13 kommentarer

LeedsUtd1919 18:27          
Bliver spændende at se OM han henter nogle ind
Lhoff 20:28          
bruger 127148 det er jeg helt sikker på han gør ellers bliver jeg meget overrasket
Stribsune 21:07          
Lurer vi en lille bitte "ændring" i tilgangen af 4-4-2 systemet her..?!
Shantri 21:08          
Måske meget godt man her bare ligger sig fladt ned og erkender mesterskabet er væk. Nu er fokus tilbage på fremgang på holdet som helhed og ikke at indhente det der ikke kan indhentes.
second47 21:35          
læs mellem linierne ... der bliver IKKE indkøbt nye spillere ...

FCK ryger ud af cuppen til Brøndby
FCK ender på 7-8 pladsen

I enhver anden seriøs professionel klub ville Ståle have været sparket ud allerede for nogle måneder siden. Men desværre er ledelsen i FCK ikke professionel.

FCK er blevet sportens svar på Alternativet
DetErGenialtDetDer 22:09          
Når Johansson kommer tilbage i februar, så bliver FCK giftige igen. Det er jeg sikker på og jeg er ikke engang FCK fan.

@second47, hvem synes du FCK skulle hyre fremfor Ståle? Han har ført FCK til så mange store ting og jeg tror godt, at han kan gøre det igen.
loldude 22:39          
Problemet er også at ståle har sat sig i en så gunstig situation, at han både er sportsdirektør og træner... Så jojo FCK kan sagtens fyre ham, men så står de bare med et halvstort åbent sår.
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar