Luk

Ståle er usikker på officiel Bendtner-debut

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC København - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 2,40 3,30 2,87
NordicBet 2,45 3,15 2,95
Oddset 2,35 3,35 3,05

Nicklas Bendtner leverede som forventet, mener Ståle Solbakken, der er usikker på, hvornår angriberen kan få sin officielle debut. 

Nicklas Bendtner spillede 45 minutter for FC Københavns reserver, der tirsdag slog Brøndbys reserver med 2-0. 

Manager Ståle Solbakken fik, hvad han havde regnet med. 

- Det var som forventet. Man er selvfølgelig lidt smårusten, når man ikke har været på stor bane siden 1. maj. Han kom til et par muligheder og arbejdede så hårdt, han kunne, så nu handler det bare om at bygge fysik på, siger Solbakken til TV3 Sport. 

Solbakken ved endnu ikke, hvornår 31-årige Bendtner kommer på banen i en officiel kamp. 

- Det er jeg usikker på. Det kan jeg ikke give et præcist svar på. Vi må bygge på uge for uge, og så må vi se, hvornår han er klar, og selvfølgelig hvor mange minutter han kan spille, siger Solbakken og tilføjer om muligheden for Bendtner-minutter mod Hobro søndag: 

- Vi må se, hvordan han reagerer på det her, og så er der en konkurrencesituation. Det handler jo ikke kun om ham, men om hele truppen. Vi har nogen, der kommer hjem fra landsholdspause, og vi har nogen, der spillede i dag. Det sætter vi os ned og kigger på, når vi nærmer os weekenden, siger Solbakken. 

Jonas Wind og Dame N'Doye er begge på FC Københavns skadesliste, men Solbakken har udover Bendtner alternativer som Pieros Sotiriou, Michael Santos og Mohamed Daramy. 

 


 


Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 20. september