Luk

Ståle får hjælp af Brentford-dødboldsekspert

| VM | 0 kommentarer

Infoboks

Ståle Solbakken præsenterede tirsdag en ny tilføjelse til sit personale på det norske landshold i form af Brentfords Bernardo Cueva, som blandt andet skal hjælpe med landsholdets dødbolde.

Norges landstræner, Ståle Solbakken, udtog tirsdag sin trup til de forestående VM-kvalifikationskampe mod Tyrkiet og Montenegro i oktober.

Landsholdstruppen var dog ikke den eneste nyhed, der kom ud af pressemødet, for Solbakken havde nemlig også fået tilgang til sit trænerpersonale.

I forbindelse med offentliggørelsen havde Solbakken godt nok lidt problemer med at huske navnet på hjælpetræneren – eller også havde han bare glemt at sige navnet fra start af.

Derfor kaldte han ham 'Mester X', inden han bagefter med et smil kunne berette, at der var tale om Bernardo Cueva fra Brentford.

Cueva er tiltænkt blandt andet at hjælpe det norske landshold med dødbolde, som Solbakken mener, at de kan blive bedre til at udnytte.

- Han vil være med til de næste to samlinger. Vi scorer på hver 100. hjørnespark, og det synes jeg er lidt fjollet. Det tror jeg, at han kan hjælpe os med. Jeg tror, at det er sundt, at nogen ser på os udefra.

Cueva kom til Brentford sidste efterår og har siden haft stor succes med klubbens dødboldstræning, og det er nu altså håbet, at han også kan hjælpe Norges landshold.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober