Luk

Ståle: Flere profiler mangler fem-ti procent

| Champions League | 11 kommentarer

FC Københavns Ståle Solbakken mener, at flere offensive profiler, blandt andre Viktor Fischer, ikke er helt, hvor de skal være.

FC København røg tirsdag ud af Champions League-kvalifikationen, da holdet tabte til Røde Stjerne. 

FCK var ellers i overtal i en stor del af kampen, men formåede ikke at få scoret det afgørende mål, som ville have sendt holdet videre.

Manager Ståle Solbakken forklarer, at flere af holdets offensivspillere mangler det sidste for tiden. 

- Nogle af de offensive profiler mangler fortsat fem-ti procent i de afgørende situationer. Både Karlo, Pep og Fischer kom til store muligheder, men de brugte for lang tid, siger Solbakken.

Viktor Fischer var en af de spillere, som ikke ramte dagen, men missede en række muligheder - blandt andet fra straffesparkspletten.

Solbakken har set fremgang fra Fischer den seneste tid, men vurderer, at kantspilleren er en af de spillere, som halter lidt efter.

- Det ser meget, meget bedre ud med hans fysik nu end for syv-ti dage siden. Det er hans sidste aktioner, hvor der mangler noget, og han er både uheldig og uskarp. 

- Det handler om, at han skal have den sidste fornemmelse. Jeg var mere bekymret for ti dage siden, da han ikke var fysisk helt klar, men nu har han spillet 120 minutter og har det okay.

- Han er ikke skarp, men det kommer, siger Solbakken. 
 

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Mikkel Nøhr

11 kommentarer

Kompis 08:34          
Prøv med 20-30% for Fischer. Hold nu kæft han var fornærmende ringe. Og med den smart-røv attitude han normalt lægger for dagen, må det ramme ekstra hårdt. FCK gør nok bedst i at sætte ham på bænken mod Randers på fredag.
Og så et spørgsmål om noget helt andet. Hvorfor skal FCK allerede have kamp igen på fredag??? Det havde da kun været fornuftigt og rimeligt med en søndags-/mandags kamp. Eller er der allerede europæisk kamp igen næste uge? Ved selvfølgelig godt det er AGF der altid skal spille mandag, men måske der kunne være gjort en undtagelse bare denne gang;)
Euro2020herewecome 08:39          
FCK gjorde det fint igår, men måtte til sidst strække våben mod en overmagt. Set over to kampe var serberne klart bedst og de gik fortjent videre.

Generelt må vi bare erkende at vi bare ikke er bedre i DK. En klub fra DK vil næsten aldrig være favorit mod en tilsvarende klub fra Serbien. Dette gælder også landsholdet.

Bare det at en spiller som Fischer bliver betragtet som en profil i Superligaen fortæller ALT!

Held og lykke i Euro League til FCK
porkheimer 08:42          
FCK var da klart bedst i går, også før udvisningen? Håbløst at evaluere indsatsen ud fra straffesparkene ...
Blokvogn 08:46          
FCK var bedst og havde endda dommertække, hjemme som ude så brand ærgerligt med exit. Victor Fischer mgl meget.
Euro2020herewecome 08:48          
Porkheimer, prøv at læse igen ... jeg skriver "set over TO kampe". Jeg nævner intet om straffesparkene.

I første kamp var FCK sindsygt heldige og havde dommeren med sig for overhovedet at få en uafgjort. I første halvleg i går var serberne igen dominerende. FCK´s ene gode havlleg kom først efter en serbisk udvisning. Og selv da formåede de knapt nok at skabe en reel chance.

Straffespark er et lotteri - især under de forhold - men set over fire halvlege var det fuldt fortjent at Røde Stjerne gik videre, som man nok også kunne have forventet.

Men op på hesten igen FCK. Jeg er sikker på at det meste af Danmakr er står bag jer i Europa League.
bruger 147087 08:51          
Synes Fischer spillede en ok kamp i går. Folk er efter ham, og siger han mangler meget, men de dømmer ham ud fra et misset straffe. Det eneste den knægt mangler er et par gode aktioner i træk og så et mål eller to, så har han selvtillid og det hele skal nok gå
Kompis 08:53          
bruger 147087: Jeg dømmer ham primært ud fra, at han stort set ikke satte en fod rigtig i kampen. Masser af boldtab og dårlige beslutninger.
Torsdag 24. september
Onsdag 23. september