Luk

Ståle forlænger med FCK

| Superligaen | 66 kommentarer
Ståle forlænger med FCK
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

TNS - FC København
Champions League Kvalifikation (23/07)
NordicBet 6,95 5,05 1,36
Oddset 7,35 5,20 1,37

Ståle Solbakken har forlænget kontrakten med FC København med to år, så parterne nu har papir på hinanden frem til sommeren 2018.

I sidste sæson hentede FC København Ståle Solbakken tilbage i trænersædet, og siden har klubben givet nordmanden en rolle som manager.

FCK har været så glade for det samarbejde, at de nu har valgt at forlænge Solbakkens kontrakt med to år, så den nu løber frem til sommeren 2018.

- Han har F.C. Københavns DNA i kroppen, og vi er overbeviste om, at Ståle er den helt rigtige til at føre klubben frem til nye store sportslige oplevelser og resultater.

- Vi ved, at han forstår klubbens identitet, og han har før bygget noget stort op i København. Det er han i fuld gang med at gøre igen, og nu er den nødvendige kontinuitet sikret, siger FCK-direktør Anders Hørsholt til klubbens hjemmeside.

47-årige Solbakken har vundet fem danske mesterskabet med FCK.

Stream FC København – Lyngby på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Adam Egholm Madsen

66 kommentarer

MebMeb 09:26          
Utroligt man ikke prøver noget nyt. Ståle havde succes for 5 år siden, og været en skuffelse siden. Kom videre FCK. Prøv noget nyt, og lad hver med at stivne i fortiden!
jacob_hermansen89 09:49          
Jeg er nu også ret glad for de forlænger med ham. Så har vi andre en chance for at slå dem :-)
Yetti 09:53          
Ikke mindst vigtigt tyder det på at Ståle ikke bliver dansk landstræner! Pyha!!
clayton 09:57          
Tror det er godt for FCK. Er sikker på de bliver giftige næste sæson.
thomasjn 09:59          
Tror alt i alt det er meget fornuftigt gjort. FCK er slet slet ikke, hvad de har været og de har ikke de klassespillere som de havde en gang og bør have; i det lys er deres nuværende placering egentlig ikke så skuffende set udefra. I mine øjne er Nicolai Jørgensen den eneste FCK spiller der virkelig har det der internationale niveau deres profiler bør have. Hvad ville det også nytte at skifte træner? Så skulle man starte forfra med holdet endnu en gang og de har rigelig udskiftning på trænerposten med Nilsson, CV og Jacobs. Når man ikke har hylde A spillere på alle pladser må man bygge op med kontinuitet. Jeg tror det største problem er, at Ståle også står for indkøb og det ikke virker til han har det bedste netværk/overblik.
MIghtyBlues 10:08          
Det virker fornuftigt. Man har handlet stort ind efter Ståles hoved og koncept, så skal han vel også have chancen for at bevise sit værd med den trup han har bragt sammen. Når det er sagt, så skal der bygges på den kommmende sæson. Medmindre der sker mirakler i toppen, så kan klubben vel ikke være tjent med at slutte så langt pointmæssigt fra guldet.

Der spares iøvrigt ikke på Vestegns floskler fra Hørsholt, "Han har F.C. Københavns DNA i kroppen".
Byens Hold 10:12          
Ståle er den rigtige træner for FCK. Han skal nok få holdet tilbage på rette kurs, hvilket defensiven allerede er et godt bevis på. Offensiven er ung og når han til sommer henter en angriber mere og en god kantspiller, så er jeg sikker på at mesterskabet igen har fast holdepunkt på Østerbro. Han kender, som Anders H. selv siger, klubbens DNA helt indtil benet og den eneste træner der havde real succes, efter Ståle tog til Tyskland, var Ariel Jacobs med mesterskabssæsonen. Er også overbevist om at han nok skal få FCK tilbage på den europæisk scene, hvor det bliver lidt sjovere.
Fredag 19. juli