Luk

Ståle: Har brugt Bendtner-pengene på Ragnar

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - FC København
Superligaen Grundspil (14/02)
bet365 5,25 3,80 1,65
NordicBet 4,90 3,90 1,68
Oddset 5,20 3,80 1,65
YouBet 5,40 3,80 1,65

Nicklas Bendtners exit i december har givet FC København råd til Ragnar Sigurdsson, fastslår Ståle Solbakken og afviser blankt et stort angrebskøb i januar. 

FC København sikrede sig søndag en kortvarig aftale med klubbens tidligere stopperprofil Ragnar Sigurdsson. 

Manager Ståle Solbakken har eller flere gange hævdet, at budgettet var overskredet, da man var nødt til hente erstatninger ind for skadede Nicolai Boilesen og Jonas Wind i sommer. 

Beslutningen om ikke at forlænge med Nicklas Bendtner har dog givet lidt luft. 

- Det er Bendtner-pengene, vi har brugt, kan man sige. Nej, det er er minimalt, siger Ståle Solbakken og tilføjer følgende om rygterne om et dyrt køb af den polske angriber Patryk Klimala: 

- Vi bliver sat i forbindelse med og forhandler med nogen, som jeg knap har hørt om. Det er det sædvanlige. Vi er ikke i en position, hvor vi kan købe en dyr angriber. 

- Nogen skriver, at vi bliver overbudt, men det er ikke en budrunde, som jeg har været en del af, siger Solbakken med et smil. 

Der kan ryge et par stykker

Solbakken regner ikke med at hente flere ind i januar, men åbner til gengæld for at sælge et par stykker. 

- Ja, der er større chance for, at der ryger en eller to ud, for vi er mange nu. Men det kommer lidt an på skadessituationen.

Solbakken åbner for at Nicolaj Thomsen kan ryge videre - læs mere her - men han regner til gengæld ikke med at slippe en af sine tre venstrebacks. 

- Nej, for jeg har kun to nu. Boilesen er først klar til kamp til april eller maj, så vi har kun to. Det er kun en måned, vi har tre, og så skal en af dem væk.

Stephan Andersen var med i træningen i FCK mandag, men keeperens kontrakt er udløbet, og parterne forlænger næppe, fastslår begge. 

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Mikael Blond
Fredag 17. januar
Torsdag 16. januar