Luk

Ståle: Havde hjertet oppe i halsen i efteråret

| 3F Superliga | 12 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - FC København
Superligaen Grundspil (14/02)
bet365 5,25 3,80 1,65
NordicBet 4,90 3,90 1,68
Oddset 5,20 3,80 1,65
YouBet 5,40 3,80 1,65

Ragnar Sigurdssons ankomst giver manager Ståle Solbakken mere ro på end i efteråret, men han risikerer også at stå med et luksusproblem, erkender han. 

FC København tog mandag hul på sine forberedelser til forårets opgaver, og det var med stort set alle mand i omdrejninger på banen og i træningslokalet. 

Der er dog stadig fysiske udfordringer i truppen, erkender manager Ståle Solbakken. 

- Boilesen og Wind er langtidsskadede og først tilbage i marts eller april. Derudover er der N'Doye, Bjelland, Mudrazija, Stage og Oviedo, som vi har store forhåbninger til, at vi gradvist kan bygge op igen, så de fit og ready for selection mod Esbjerg, siger Solbakken med henvisning til forårspremieren om en måneds tid. 

Snart 35-årige Dame N'Doye havde i en del af sin juleferie en fysioterapeut på besøg i Senegal, og Solbakken håber, talismanen kan bidrage med mere i foråret. 

- Han har fået fuldstændig ro i tre uger, og så byggede han sig op i den sidste uge. Han skal sagte, men sikkert i gang nu, og forhåbentlig er roen med til, at knæet bliver mere stabilt. 

- Det bliver aldrig et superknæ, men forhåbentlig kan han spille meget mere end i efteråret, siger Solbakken og knytter samme forhåbning til Andreas Bjelland. 

Sigurdsson kan give luksusproblemer

Bjellands fysiske udfordringer har fremprovokeret en kort aftale til Ragnar Sigurdsson efter et efterår, hvor Victor Nelsson og Sotirios Papagiannopoulos har trukket et tungt læs. 

- Vi har haft en voldsom belastning på den position, og historisk set kommer der karantæner og udvisninger på midtstopper-positionerne. 

- Det har vi været forskånet for indtil nu, men den første karantæne (Victor Nelsson, red.) kommer allerede mod Esbjerg. Nu har vi vældig god konkurrence på en plads, hvor vi har haft meget lidt konkurrence.

Du håber, Bjelland kan spille meget mere i foråret, men i så fald ender du vel også reelt med en stopper for meget?

- Det kan der blive, men det vil jeg hellere have end hjertet oppe i halsen i en halvsæson, som jeg havde det i efteråret

FCK åbner sit forår ude mod Esbjerg den 14. februar og møder seks dage senere Celtic på hjemmebane i Europa Leagues 16-delsfinaler.  

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Mikael Blond

12 kommentarer

PengeØdelæggerFodbold 15:32          
Synes det er den absolut ringeste FCC trup under Ståles ledelse, så jeg synes nu ikke, han skal være specielt rolig endnu.
Bløde babser 15:36          
Truppen har jo bare skulle overleve indtil jul, hvilket den har gjort ved at spille sig videre i Europa og pokalen og være i en rigtig god position i forhold til mesterskabet.
At melde truppen for ringe og mene Ståle skal være urolig på baggrund kan jeg ikke følge.

Nu skal vi jo se den tage næste skridt med lidt færre kampe og skader. Kan den ikke det kan det være vi har lært nogle ting der giver grobund for sådan en konklusion. Men der er vi slet ikke endnu.
Fodbold-hans@hotmail.com 15:40          
den absolut ringeste trup? Truppen er fyldt med kvalitets spillere. Fck har længe ikke haft så gode talenter at vælge imellem i truppen. Grunden til de bliver hyppigt brugt er deres niveau og ikke resten af truppens mangel på det.
målmandsposten er nok den bedste situation, forsvaret virker godt besat nu. Vi har backs som stadig vender sig til klubben og spillestilen og nogle hårde skader. Mudz bliver monster udover alle de andre klasse midtbanespillere vi råder over.. Zeca, Falk, Fischer. Mange nye spillere kræver tillid og tålmodighed. Men ja sikke en lorte trup
CopenhagenNoice 16:17          
Er det alle fck-tråde du lige skal ind og smide en "fcc kommentar" i idag, pengeødelæggerfodbold? Er der stille på Nationen idag?
voldstiv 00:36          
Hvorfor er det i bliver så stødte Hvergang vi kalder jeg Fcc? I praler jo selv over hvor gode i Europa og det er da jeres navn i europæisk fodbold jvf jeres egen klub.
Nicodemus 01:00          
voldstiv:
Hvorfor er det i bliver så stødte Hvergang vi kalder jeg Fcc? I praler jo selv over hvor gode i Europa og det er da jeres navn i europæisk fodbold jvf jeres egen klub.
Bliver FCM tilhængere stødte over at blive kaldt FC Afrika, FCMuh? Det er motivet bag, der bliver kommenteret på... Det er en sølle opførsel, og det får brugere at vide, uanset hvilket tilhørsforhold de forsøger at provokere med håbløse forkortelser.
Hvis du endelig skal bruge 3 bogstaver som forkortelse for FCK internationalt, er det CPH, men det ved du jo godt allerede.
Lørdag 18. januar