Luk

Ståle holder på selvtillidsfuld keeper mod FCM

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

FC København - Hobro
Superligaen Grundspil (24/11)
bet365 1,28 5,50 10,00
NordicBet 1,29 5,70 9,65
Oddset 1,28 5,70 10,50

Karl-Johan Johnsson kan godt forvente at stå de næste kampe for FC København, selvom Sten Grytebust igen er skadesfri, sagde Ståle Solbakken torsdag.

Torsdag aften blev svenske Karl-Johan Johnsson helten for FCK, da han på flot vis pillede et Dynamo Kiev-straffespark i Europa League.

Den 29-årige keeper har spillet alle fire EL-kampe samt de seneste seks 3F Superliga-kampe, hvor konkurrenten Sten Grytebust indtil for fem kampe siden var ude med en skade.

'Kalle' Johnsson har holdt Grytebust fra spilletid i fire af FCK's fem seneste kampe, og Johnsson kan godt forvente at holde sin plads i FCK-buret de næste par kampe, fortalte Ståle Solbakken efter torsdagens kamp.

- Det er svært at se, at Kalle ikke skal stå de næste kampe. Han har spillet rigtig, rigtig godt, og han har god selvtillid, fortalte Solbakken efter kampen.

Også 'Kalle' Johnsson selv mener, at han har fortjent at være førstemand i buret. Det sagde han efter kampen torsdag, og det kan du læse mere om her.

- Ligner et hold, der står sammen

Dermed er den svenske keeper formentlig i buret på søndag, når en uhyre vigtig Superliga-kamp mod FC Midtjylland venter i et kampprogram, som har været meget omdiskuteret i de to lejre på det seneste.

FCK har senest hentet fine resultater med fire sejre og torsdagens remis, og selvom man ikke har vist imponerende spil, så har de forsvarende danske mestre vist, at man ikke falder sammen trods udfordringer med skader og mange kampe.

Det mener Ståle Solbakken:

- Vi har haft ekstremt mange udfordringer, men jeg synes, spillerne har bidt sig fast. Nu kommer den syvende kamp på 21 eller 22 dage, og i den periode har vi trods alt mødt Kiev to gange, så jeg synes, vi ligner et hold, der står sammen, siger Solbakken og fortsætter.

- Vi har ikke helt kvaliteten på 100 og dominerer ikke så meget, vi gerne vil i enkelte kampe. Men samtidig er det trygt og godt.

FCK fører sin gruppe i Europa League og er nummer to i Superligaen med fire point op til søndagens modstander FCM.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 12. november