Luk

Ståle inden FCM: Ligaen afgøres ikke søndag

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

FC København - OB
Superligaen Grundspil (16/12)
bet365 1,57 4,20 5,25
NordicBet 1,59 4,30 5,45
Oddset 1,62 4,10 5,20
YouBet 2,15 4,10 2,50

Ståle Solbakken og FCK jagter tre point i Herning på søndag, og de skal sikres ved at matche jyderne på fysikken.

Et topbrag i 3F Superligaen finder sted i Herning, når FC København gæster FC Midtjylland søndag. 

Denn kamp glæder FCK-træneren Ståle Solbakken sig meget til, og han forventer, at det bliver afgørende, at københavnerne er fysisk stærke mod Ulvene. 

- Vi ved, at de kommer med en masse fysik og power, som vi skal være klar til at matche, siger Solbakken til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- De har været meget solide defensivt og har et stærkt stopperpar og en utroligt dygtig målmand, ligesom de har nogle dygtige spillere i den offensive del af spillet og på dødbolde.

Solbakken og FCK kommer ikke blot for at få et point med hjem til København. 

- Uanset deres kvaliteter, så kommer vi til Herning for at vinde, og vi har en god tro på, at vi kan tage point med derfra. Vi har set stærke ud i vores organisation noget tid nu, og vi ved, at vi har offensive kvaliteter.

- Vi skal ramme den rigtige balance i tingene. Vi er selvfølgelig bevidste om, at der er nogle point forskel på holdene i tabellen før kampen, men Superligaen bliver ikke afgjort på søndag, uanset hvem der vinder, siger Solbakken. 

Det er endnu usikkert, om Dame N'Doye når at blive klar til kampen. Derudover måtte Rasmus Falk og Pierre Bengtsson forlade banen torsdag, og det er heller ikke sikkert, at de bliver klar.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Anders Jensen
Mandag 16. december
Søndag 15. december