Luk

Ståle: Kunne være gået begge veje

| 3F Superliga | 18 kommentarer

Ståle Solbakken var ærgerlig over, at FC København ikke tog alle tre point mod FC Midtjylland, men erkender at kampen kunne være gået begge veje.

Det endte 0-0, da FC København tørnede sammen med FC Midtjylland i dagens topkamp i 3F-ligaen. Resultatet betyder, at FC København stadig er fire point efter FC Midtjylland i tabellen,

- Det er lidt marginalerne, vi mangler i dag. Men det var også et godt forsvar vi stod over for. De har to gode centrale forsvarsspillere og en målmand, som i dag lavede nogle gode og vigtige redninger, sagde Ståle Solbakken efter kampen til TV3+.

- Men det er så små marginaler, der afgør de her kampe, og der var perioder, hvor vi var bedst, og perioder hvor de var bedst. Så det kunne være gået begge veje.

Solbakken havde også ros til Nicklas Bendtners første præstation foran hjemmepublikummet i 3F Superligaen.  

- Jeg synes, han indgik i nogle gode kombinationer, men han er jo ikke indspillet på holdet, og det er længe siden, at han har spillet på venstrekanten, men han gjorde det absolut fornuftigt, lød det fra nordmanden. 

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Sajeev Shankar

18 kommentarer

Juventino45 21:03          
Hold nu kaje, en nar!
TR1986 21:04          
Det virker uforståeligt at Bendtner skulle spille på venstrekanten og Daramy oppe i fronten.
Kings&Kaliber 21:08          
Ja, ved 0-0 og 11 mod 10 kan det da gå begge veje, men det ville i så fald være piv ufortjent hvis den var gået FCKs vej!
spartan 21:10          
Uanset at Midtjylland var bedst, og at de havde dommeren imod sig, skal man da være mere end almindeligt sur på Ståle i al almindelighed, hvis man ikke kan se, at FCK kunne have fået tre heldige point.

Daramy har en gigantisk chance dybt inde i overtiden. Fischer har en friløber og Stage header den over fra to meters afstand. Som sagt: FCM var klart bedst, men den bølgede jo frem og tilbage.

Derudover var det et lækkert move af Kehlet at fløjte kampen af, mens Falk havde åbent skud på kanten af feltet. Håbløst.
Guhle 21:11          
Juventino45

Det da dig der er en kæmpe nar. Ståle siger jo ikke noget der forkert, FCK havde også store chancer.

Og hvis du lige kan linke den artikel igen fra Randers kampen, så vil det være super fedt.
Karakartal 21:17          
Dommeren gjorde i hvert fald sit for at det skulle gå jeres vej!
Juventino45 21:17          
Ha ha, Guhle. Du er da også over det hele :)
Lørdag 19. oktober