Luk

Ståle: Målfattig Pavlovic træner godt

| 3F Superliga | 12 kommentarer

Infoboks

FC København - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (03/03)
Bet25 1,60 4,00 5,20
Oddset 1,60 4,00 5,80
bet365 1,60 4,20 5,25

Benjamin Verbic er savnet på FC Københavns hold, mener manager Ståle Solbakken, der desuden håber at få gang i Andreas Cornelius og den meget målfattige Andrija Pavlovic mod B93.

FC København har scoret én gang i sine seneste tre kampe, men søndag mod FC Nordsjælland skabte mestrene trods alt en lang stribe chancer udover Federico Santanders scoring i 1-1-kampen.

Manager Ståle Solbakken ser dog meget gerne, at Benjamin Verbic snart kommer tilbage og bidrager til offensiven.

- Vi har brug for at få Benjamin tilbage. Han er den af vores internationale spillere, der har det måske største potentiale en-mod-en, og det har vi brug for, når kampene er på vippen. Vi kan ikke organisere os ud af alt, siger Solbakken uden at ville skyde på, hvor den småskadede slovener kan spille igen.

Solbakken afslører desuden, at han starter med Andrija Pavlovic og Andreas Cornelius mod B93 i pokalen onsdag, hvor de normale reserver også kan regne med spilletid.

- Pavlovic og Corner starter, og så må vi se, om de får gang i målene, siger Solbakken og tilføjer om Pavlovic, der ikke har scoret i seks måneder – eller de seneste 23 kampe i FCK-trøjen:

- Jeg kan ikke mærke det på ham til dagligt. Han træner godt. Han laver også flere geniale ting i feltet. Det kan tage noget opmærksomhed, men han skal lave mange tricks, hvis det skal tage opmærksomheden fra de måneder, hvor han ikke har scoret. Sådan er livet som angriber, siger Solbakken.

FCK spiller onsdag mod B93, søndag hjemme mod AC Horsens og torsdagen efter hjemme mod Ajax i Europa League.

mikael@bold.dk

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Mikael Blond

12 kommentarer

Klåge-Åge 14:12          
Pavlovic er målfattig . . det har han vist lært af medspillerne, der også til de grader er uskarpe foran mål.

Og når en enkelt af nøglespillerne i det etablerede spilsystem med indlæg fra fløjene i én uendelighed tilsyneladende ikke magter at ramme hverken mål eller medspiller med afslutninger/ afleveringer med fødderne, så giver det sig selv, at det at score mål bliver endog meget svært . . .

Generelt mangler der tre ting i FCK´s offensive spil: tempo, tempo og . . .ja, gæt selv !!! Det må være en trøst, at det KUN kan gå fremad !
Stsosk 14:13          
Ud med Pavlovic, og det kan kun gå for langsomt!! Magen til inhabil angriber, skal man lede længe efter! Har er mere end dumpet! Specielt efter Farum igår! Han hygger sig for meget, og giver ingenting tilbage! Han skal afsted
!!
madssmoelf 14:16          
Pavlovic er målfattig . . det har han vist lært af medspillerne, der også til de grader er uskarpe foran mål.
Er det ikke på grænsen af dumt at komme med sådan en kommentar, når FCK er det hold der har scoret flest mål i rækken? Jovist, de mangler da lige at komme op i gear efter ferien scoringsmæssigt, men lad os nu ikke tabe hovedet i halvdumme analyser hva?
Bløde babser 14:56          
Generelt mangler der tre ting i FCK´s offensive spil: tempo, tempo og . . .ja, gæt selv !!! Det må være en trøst, at det KUN kan gå fremad !
Tager man din knivskarpe analyser for gode varer, er det et mirakel at man brændte så mange store chancer i går og er det meste scorende hold. Burde ikke kunne lade sig gøre uden tempo.

Måske analysen mangler indsigt, indsigt og...ja, gæt selv !!!
Slettet(101921202903) 15:18          
Det der med tempo det synes jeg er noget lort og sige at der mangler og igår var 2 af pavlovics chancer altså ik helt nemme og score på og jeg synes nu ham lavede nogle gode nok ting så jeg tror stadig på ham helt klart.
rasmussk 15:47          
For dælen hvor i dog larmer herinde med alle de udråbstegn. Tåkrummende at se på.
Arsenalfan36 16:14          
FC København spiller med et højt tempo selv om de selvfølgelig ikke er på samme niveau som fx PSG og Juventus. Det er svært at kræve mere af dem som hold og umiddelbart ligger de i samme søvndyssende svale som andre klubber med samme midler.
Mandag 1. marts
Søndag 28. februar