Luk

Ståle: Malmö-kampe bliver som at spille derby

| Europa League | 38 kommentarer
Ståle: Malmö-kampe bliver som at spille derby
Foto: Getty Images

Infoboks

Elfsborg - Malmö FF
Allsvenskan (22/09)
bet365 4,50 3,70 1,75
NordicBet 4,60 4,00 1,74
Oddset 4,40 3,90 1,70

Ståle Solbakken forudser, at Europa League-kampene mod Malmö FF bliver som at spille et derby mod Brøndby.

FC København kvalificerede sig torsdag til Europa League-gruppespillet, og fredag havnede klubben i gruppe med Dynamo Kiev, Malmö FF og schweiziske Lugano.

Det er manager Ståle Solbakken fint tilfreds med.

- Det ser sportsligt fornuftigt ud, uden jeg kender holdene detaljeret endnu, siger Ståle Solbakken til FCK's hjemmeside.

- Vi ved, at Dynamo Kiev er en klub med flotte europæiske traditioner og de har masser af dygtige individuelle spillere som eksempelvis Benjamin Verbic, som FCK-fansene kender alt til.

- Malmö bliver nok som at spille et derby med masser af intensitet og dueller. Det bliver helt sikkert også en kamp med stor interesse fra fans og medier, og vi glæder os meget til at møde vores naboer i en kamp med point på spil.

- I forhold til Lugano så skal vi i gang med scoutingen på dem, men vi ved, at schweizisk klubfodbold har været i fremgang med Basel og Young Boys som de to lokomotiver, og Lugano har helt sikkert også kvaliteter, siger Ståle Solbakken.

Europa League skydes i gang i midten af september. Hvem, FCK møder hvornår, er i skrivende stund ikke lagt fast.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

37 kommentarer

Sjællænderen 15:45          
Kom så Malmø! Luk munden på arrogante FCK. Sorry to say som dansker, men FCK´s totale arrogance i alt hvad de gør, betyder at man kun kan håbe på at Malmø kan lukke munden på Nordmanden
testman 15:50          
Hvor er det du synes fck er mere arrogant end Brøndby og fcm?
Eldinho 16:11          
Medmindre du er svensker eller deciderede fan af Malmø, så er det absurd ubegavet skrevet. Det er satme en skam, at vi i et så lille land som Danmark, ikke kan stå sammen, når et dansk hold er i et europæisk gruppespil, da det i sidste ende gavner ALLE danske hold. FCM og Brøndby er et tydeligt tegn på, at vi SKAL højere op på ranglisten, for at få nogle flere hold med i de europæiske gruppespil. Udover FCK, kan andre danske hold bare ikke klare kval. kampene, når de møder modstandere som Braga, Rangers og andre på det niveau. Ja FCM kunne som danske mestre ingen gang sparke Malmø ud. Æv æv æv.
Storminator 16:12          
Din kommentar er et perfekt eksempel på den perfide jantelovsmentalitet, som er den primære årsag til at flere klubber og fans ikke har opnået andet en smålig misundelse, de sidste 15 år.
Davidofdonø 16:23          
Kom så fc, hvis hvem der styrer i norden og store dele af europa forza
Davidofdonø 16:28          
Sjællænderen er jo fra vestegnen og ude for pædagogisk rækkevidde. Du kan ikke hjælpe folk som ham, til at indse det gode i at Fck er med hvert år i europa. Det må også være hårdt når man gang på gang ser ens hold fejle i drømmen om komme i europa, og det ser ikke ud til bundby nogensinde kommer til andet end 3 kvalrunde.
Team US Postal 17:05          
@Sjællænderen

Øv, hvor er du sørgeligt.

FCK har det, jeg vil kalde positiv arrogance. Fokus er ikke på at nedgøre eller sammenligne sig med andre. Fokus er egentlig bare på en selv og på at vinde. Og FCK har qua resultaterne noget at have det i.
Lørdag 21. september
Fredag 20. september