Luk

Ståle om dukkert mod Brøndby: Et mysterium

| 3F Superliga | 28 kommentarer

Ståle Solbakken kalder det et mysterium, at FC København tabte til Brøndby. Nordmanden talte syv store FCK-chancer og ikke nær så mange til de blågule.

Brøndby snuppede søndag en forløsende 2-1-sejr over ærkerivalerne fra FC København.

Det lignede ellers længe, at det ville slutte uden vinder i Parken, men i de døende momenter sikrede Mikael Uhre fuld gevinst til Brøndby.

FCK-manager Ståle Solbakken undrer sig over, at løverne kunne tabe kampen.

- Det er på mange måder et mysterium, at vi taber til Brøndby i denne kamp. Hvis man lægger alle følelser til side, så har vi faktisk syv store chancer. Brøndby havde en friløber mod Kalle, én i sidenettet og så målene, siger Ståle Solbakken.

- Det er svært at spille den her kamp og efter den tro, at vi kan tabe 1-2. Det sker jo næsten aldrig. Uafhængig af hvor dårlig jeg er, hvor dårlig spillerne er og hvor banalt det kan blive, så er det faktisk næsten umuligt at tabe den kamp med det, der skete på banen.

FCK var ikke prangende i midtugen, hvor det dog blev til et europæisk avancement med en sen 2-1-sejr over IFK Göteborg, men Ståle Solbakken er overordnet set tilfreds med præstationerne i de seneste to kampe.

- Man kan godt sige, at vi skal få endnu mere ud af det, og jeg er enig. Vi skal være endnu bedre. Jeg står ikke og siger, at vi har præsteret fantastisk, men jeg siger bare, at de sidste to kampe har været okay fornuftige uden at være prangende.

- Normalt vinder man begge de kampe, siger Ståle Solbakken.

Spillerne tog ansvar

Ståle Solbakken glæder sig trods resultaterne over, at FCK-spillerne gav, hvad de havde mod Brøndby.

- Jeg kan ikke taget noget fra dem, i forhold til hvad de har gjort i de seneste to kampe. De har vist 'fighting spirit', og der har ikke været nogen, som har lagt sig ned. Nogle har præsteret mindre godt end andre, men i de to sidste kampe har vi ofret livet for hinanden, og hvis vi fortsætter med det, så bliver det bedre.

- Jeg siger ikke, at det er godt nok, men jeg siger, at vi både har periode mod Brøndby og mod Göteborg, hvor vi kunne spille bedre, men der var også perioder, hvor vi spillede rigtig godt, siger Ståle Solbakken og tilføjer:

- Jeg er optaget af, at vi skal vinde næste kamp, og at vi bevarer intensiteten i holdet, og at alle tager ansvar. Det gjorde alle spillerne mod Brøndby, og det gjorde de mod Göteborg, hvor de også tog stort ansvar.

FCK's næste opgave er torsdag mod polske Piast i Europa League-kvalifikationen, mens næste modstander i 3F Superligaen er oprykkerne fra Vejle.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Martin Schmidt

28 kommentarer

HvadSkerDer? 17:33          
Lol!
jesperyellow 17:36          
Ståle stop dig selv. Brøndby havde flere oplagte chancer end FCK, så stop nu bare de dårlige undskyldninger og gør dit job bedre næste gang.
Han ligner en færdig mand efterhånden. FCK har vel ikke spillet godt det sidste halve år mas o menos...
casinobasen 17:40          
Ståle er færdig og det bliver en fornøjelse at slippe for hans skrigeri på sidelinjen #ksdh
B1903½ 17:50          
et mysterie at du stadig er træner og sportsdirektør!
Pizza84 17:50          
Er helt på linje med jer hvad angår Ståles tid i FCK - når han ikke kan få noget som helst vinderinstinkt og gejst ind i sine indskiftninger og det er Zeca der i overtiden stadigvæk løber solen sort så er der bare noget galt. Mo er helt væk (han tror det er FIFA) Kamil scorer, fint nok, men synes ikke han arbejder så meget. Fischer lignede lidt noget af det gamle. Sørgelig konklusion, hilsen en FCK fan - suk
ildslukker 17:52          
Det er ikke noget mysterium

Hvis man ikke kan erkende egne fejl, så kan man heller ikke rette dem
Jillionaire 17:54          
Hold nu, FCK var klart bedst og havde de største chancer :) Sådan går det i fodbold - Desværre har FCK utur i den for tiden.

Slår de Piast og Vejle (hvilket er et must) så er jeg fortrøstningsfuld - MEN der er ikke plads til flere svipsere - FCM taber ikke mange point i denne sæson og FCK vinder ikke fortjent mesterskabet i år hvis det er sådan de spiller.
Fredag 27. november
Torsdag 26. november