Luk

Ståle om fravalg af Dubai: Et godt statement

| 3F Superliga | 36 kommentarer

Infoboks

FC København - AGF
Superligaen Grundspil (28/02)
Bet25 2,00 3,60 3,55
Oddset 1,95 3,65 3,85
bet365 1,95 3,60 3,75

Ståle Solbakken mener, det er et godt statement ikke at tage på træningslejr i Dubai, da det viser, at man står for noget, siger han.

FC Københavns planlagte træningslejr har været særdeles omdiskuteret denne vinter, efter løverne havde bestemt sig for Dubai som destination.

Det medførte stor utilfredshed blandt klubbens fans, da FCK tidligere havde meldt ud, at man fremover ikke længere ville vælge Dubai af hensyn til ørkenstatens problemer med at overholde menneskerettighederne.

Udmeldingen om at droppe Dubai kom, da Ståle Solbakken var ved roret i FCK, og i den svenske podcast Lundh sætter nordmanden ord på situationen.

- Vi sagde jo, at vi aldrig mere skulle til Dubai på træningslejr. Hvad der er sket efter det, ved jeg ikke, men jeg tror, det kan være et godt statement, at man ikke tager på korte træningslejre og spiller kampe mod hold fra andre lande der.

- Det kan nu være et godt statement, for det viser, at man står for noget. Så kan nogen sige, at det er dobbeltmoral at tage til VM, men ikke på træningslejr, men der må man se det store billede, i forhold til hvad VM tager af opmærksomhed.

- Kan man anvende den opmærksomhed til at sætte fokus på de spørgsmål, der er, og det kan hjælpe i den rigtige retning, siger Ståle Solbakken i podcasten ifølge Fotbollskanalen.

FC København endte som bekendt med slet ikke at komme på træningslejr i udlandet, da rejserestriktionerne ikke tillod det.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Martin Schmidt
Lørdag 27. februar