Luk

Ståle om norsk regering: Det er svagt af jer

| Norge | 13 kommentarer

Infoboks

Norge - Holland 1-1
VM Kvalifikation UEFA Gruppe G
20' 1-0 Erling Haaland
37' 1-1 Davy Klaassen

Ståle Solbakken og hans landshold Norge spillede i går hjemme mod Holland 1-1. Der var dog ikke mere end 7000 tilskuere tilstede, og det er nordmanden træt af.

Norge med Ståle Solbakken i spidsen spillede i går VM-kvalifikation på hjemmebane ligesom Danmark gjorde det.

En stor forskel på de to skandinaviske hjemmekampe var dog, at Danmark kunne nyde godt af et fuldt Parken, mens Norge blot kunne nyde gavn af 7000 tilskuere på Ullevål stadion i deres 1-1-kamp med Holland.

Og det irriterer den tidligere FC København-træner inderligt, at der ikke er blevet gjort mere for at give adgang til publikum på stadion.

- Jeg mener, at det er noget, som flere af jer burde være interesseret i, og som burde være mere spotlys på. Jeg mener, at det er svagt af flere af jer. Nu må jeg sidde og brokke mig over det, som jeg gør nu, udtaler Ståle til den norske presse ifølge Eurosport.no.

Ståle er især frustreret over den manglende opbakning, fordi han ved, at Norge kommer til at spille over for fulde stadions, når de skal besøge deres direkte konkurrenter om at komme til VM, Holland og Tyrkiet, på udebane.

- Vi kommer til at spille i en katedral ude mod Holland og på et udsolgt Fenerbahce-stadion mod Tyrkiet.

Hjemmebanefordelen bliver ifølge Ståle altså større for Holland og Tyrkiet, når Norge gæster dem, og i en gruppe, der er tæt, kan det blive de små marginaler, der afgør, hvem der kommer videre.

Norge ligger efter onsdagens hjemmekamp nummer fire i deres kvalifikationsgruppe med syv point. Det samme har Holland og Montenegro på anden- og tredjepladsen, og så ligger Tyrkiet nummer et med otte point.

Norge mangler i denne landsholdssamling at møde Letland og Gibraltar, som helst gerne skulle give seks point, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at komme videre.


Af Kristoffer Lind Pedersen

13 kommentarer

Claus145 09:05          
Jeg kan godt lide Ståle, men han er ekspert i undskyldninger. Her ser vi endnu en af slagsen
Tøffe har altid ret 09:13          
Jeg kan godt lide Ståle, men han er ekspert i undskyldninger. Her ser vi endnu en af slagsen
Jeg synes Ståle er en idiot men lige her har han da fuldstændig ret! 7000 tilskuere i et Covidforskrækket Norge vs 55000 vilde Hollændere på Amsterdam Arena... Tror da nok lige det giver en pæn fordel til Holland...
KennethF 09:35          
Jeg kan godt lide Ståle, men han er ekspert i undskyldninger. Her ser vi endnu en af slagsen
Der er forskel på en undskyldning og en forklaring. Og en norsk landstræner behøver altså ikke at undskylde noget efter et uafgjort resultat mod Holland.
LØMBØ 09:40          
Nordmændende er verdens mest Covid-19 forskrækkede folkefærd.
Bløde babser 09:47          
Jeg klikker stadig trofast hver gang der er en overskrift med Ståle….gammel vane. Så jeg bliver lidt skuffet hver gang det går op for mig at et er Norge og ikke FCK han taler om. Den vane vil jeg gerne snart lægge fra mig.
Claus145 09:51          
Der er forskel på en undskyldning og en forklaring. Og en norsk landstræner behøver altså ikke at undskylde noget efter et uafgjort resultat mod Holland.


Så har du ikke set kampen. Norge burde have vundet 3-1. Haaland var suverænt den bedste mand på banen, og burde have scoret 3 mål
Orlaj 10:04          
Var også langt tid siden der har været dagens ståle historie
Lørdag 23. oktober