Luk

Ståle om Ødegaard-kritik: Det er bare vrøvl

| Norge | 7 kommentarer

Infoboks

Norge - Holland 1-1
VM Kvalifikation UEFA Gruppe G
20' 1-0 Erling Haaland
37' 1-1 Davy Klaassen

Norges landstræner Ståle Solbakken giver ikke meget for kritikken af holdets anfører, Martin Ødegaard. Det er bare vrøvl, mener han.

Norge spillede onsdag 1-1 med Holland på hjemmebane, hvilket må siges at være et pænt resultat for vores norske naboer i deres jagt på kvalifikation til VM.

Der har derfor også været positive udtalelser fra Norge-lejren ovenpå kampen, men en spiller, der fortsat må lægge øre til en del kritik, er anfører, Martin Ødegaard.

Tidligere landsholdsspiller Kjetil Rekdal spørger for eksempel, om der er plads til Ødegaard på holdet, når han ikke er mere på bolden.

Det affejer Ståle Solbakken dog blankt på pressekonferencen med et smil ifølge avisen VG.

- Jeg synes, det var lidt ufint af Rekdal, svarede Ståle på pressekonferencen torsdag.

- Martin er stensikker på holdet. Han er den som løber mest af alle på banen. Han var bedre med bolden i anden halvleg. Martin vil altid frustrere mange, fordi han har det navn, han har. Det er lidt det samme med Haaland, siger Ståle til pressen og forsvarer Ødegaard.

Efterfølgende joker han også med, hvad Norge kunne se frem til, hvis der virkelig ikke var plads til Ødegaard på holdet.

- Det er bare vrøvl, hvis Norge ikke har plads til Ødegaard, så vil jeg vædde på, at vi tager medaljer ved VM i 2028 – hvis der er noget VM der.

Dermed behøver Ødegaard nok ikke at frygte for sin plads på holdet lige foreløbig trods ønsket fra flere norske fans om mere sprudlende spil.


Af Kristoffer Lind Pedersen

7 kommentarer

Lifetec 14:10          
- Det er bare vrøvl, hvis Norge ikke har plads til Ødegaard, så vil jeg vædde på, at vi tager medaljer ved VM i 2028 – hvis der er noget VM der.
Du vrøvler også, Ståle!
(u)tilfreds 14:55          
Lyder som dårlig oversættelse, det Ståle siger er vel blot at hvis Norges landshold skulle være dårligere stillet med Ødegaard på banen, så må det indikere der er “11” spillere der er af større talent og kvalitet end Ødegaard, hvilket vil gøre Norge til favorit til VM i 2028…
Lifetec 15:29          
Noget af vrøvlet kan måske skyldes oversættelsen, men så vidt jeg ved er der ikke VM i 2028.
Groggster 15:38          
Sikke en clickbait-overskrift. Helt bevidst tvetydig. Det er så smagløst.
vicham 17:32          
Hvad er der tvetydigt ved den overskrift?
Ødegaard får kritik og Solbakken siger, det er noget vrøvl.
quazz 19:13          
Noget af vrøvlet kan måske skyldes oversættelsen, men så vidt jeg ved er der ikke VM i 2028.
Mon ikke det er en hentydning til FIFAs idé om at afholde VM hver 2. år.
Groggster 08:11          
Sætningen opstilles, så det kan forstås som en kritik, Ødegaard retter mod Ståle - og som Ståle går i rette med (altså intriger på det norske landshold).

Havde der stået "Ståle om Rekdal-kritik af Ødegaard: Det er bare vrøvl" eller "Ståle om mediekritik af Ødegaard: Det er bare vrøvl" havde den været præcis og retvisende.
Lørdag 23. oktober